Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Gerard Butler bude krotit draky


ikona
Mr. Hlad
gerard butlerhow to train your dragon
Butler proti drakům tentokrát v hrané podobě 

Gerard Butler měl našlápnuto být velkou hvězdou a na chvíli se mu to i povedlo. Nečekaně díky podivnému míchání romantických komedií a akčních filmů. S tím prvním už podle všeho skončil, v tom druhém pořád slaví úspěchy s menšími a občas trošku béčkovějšími snímky, které nás obvykle docela baví. Na první hvězdnou ligu už to ale nevypadá, na druhou stranu jsou role, v nichž jeho obsazení dává absolutní smysl. 

Butler totiž nadaboval Kliďase Velikána v animované trilogii Jak vycvičit draka. Svůj hlas propůjčil vůdci vikingské vesnice, která válčí s okřídlenými monstry a chvilku trvá, než ho jeho syn Škyťák přesvědčí, že draci jsou vlastně sympaťáci. Adaptace série populárních knížek slavila úspěchy, ale po třetím díle skončila. Jenže má dost fandů na to, aby to s ní Hollywood zkusil znovu a momentálně se kutí hraná verze. A Butler u toho bude. 

Roli Kliďase si totiž zopakuje i v hraném filmu, takže krom svého charismatického hlasu nabídne tentokrát i charismatický ksicht a my z toho máme radost, protože hledat hereckého náhradníka by v tomhle případě byla opravdu pitomost. Jeho syna Škyťáka pak ztvární Mason Thames, který byl celkem fajn v hororu Černý telefon, a o režii se postará Dean DeBlois, jenž dělal i animáky. Takže šance, že dorazí ještě někdo ze starých známých, není úplně malá. V kinech by Jak vycvičit draka mělo být už příští rok v létě. 

---

Vytáhni v hospodě: Gerard Butler herectví nikdy nestudoval. V mládí se chystal na kariéru v advokacii. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace