Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku První znamení: Přichází satan!: Trailer

příspěvky 1 - 4 Napsat příspěvek
reaguje na: Polux
Pokud mi paměť slouží, tak Rosemary's baby udělala před pár lety pro TV Agnieszka Holland se Zoe Saldanou v hlavní roli.
892245
Pokud mi paměť slouží, tak Rosemary's baby udělala před pár lety pro TV Agnieszka Holland se Zoe Saldanou v hlavní roli.
892055
1 0
reagovat

Konečně trailer co potěší :)

Tak za mne konečně trailer, který má parametry, které od traileru očekávám...:)
Téma "Přichází satan..." a vše podobné kolem toho mi je už hodně vzdálené, doby kdy sem tyhle horrory vyhledával jsou pryč, a asi ani tohle neuvidím. Ale trailer pozpátku, který nic neukáže? Ač to není žádná revoluce, tak parádní změna oproti těm všem současným trailerům, co do dvou minut vmáčknou/vykecaj když ne celý film, tak aspoň celé scény.. :-)
Držím tomuhle projektu palce.. :+
892244
Tak za mne konečně trailer, který má parametry, které od traileru očekávám...:) Téma "Přichází satan..." a vše podobné kolem toho mi je už hodně vzdálené, doby kdy sem tyhle horrory vyhledával jsou pryč, a asi ani tohle neuvidím. Ale trailer pozpátku, který nic neukáže? Ač to není žádná revoluce, tak parádní změna oproti těm všem současným trailerům, co do dvou minut vmáčknou/vykecaj když ne celý film, tak aspoň celé scény.. :-) Držím tomuhle projektu palce.. *:+*
Konečně trailer co potěší :)
0 0
reagovat
To reverzování scén má být sofistikovaná metafora na fakt, že točí prequel a od konce se vrací k začátku, nebo nemají po ruce žádný jiný (lepší) nápad, jak provařené téma v traileru prodat:D?

Trailer toho moc neřekne (a když už jo, tak pozpátku:D), ale jako jo, nevypadá to tak mizerně lomeno směšně jako u vymítačské konkurence a pokud to Stevenson (btw svěřit jednu z nejikoničtějších hororových značek po všech nic moc sequelech (zase) debutantovi je docela odvážný tah) zkusí posunout do více artovější roviny někam k Asterovi, o což se trailer v malých náznacích pokouší, tak by to nemusela být vyložená ztráta času. Teď už jen sáhnout na Rosemary's Baby a svatá diablo trojice je kompletní.
892055
To reverzování scén má být sofistikovaná metafora na fakt, že točí prequel a od konce se vrací k začátku, nebo nemají po ruce žádný jiný (lepší) nápad, jak provařené téma v traileru prodat*:D*? Trailer toho moc neřekne (a když už jo, tak pozpátku*:D*), ale jako jo, nevypadá to tak mizerně lomeno směšně jako u vymítačské konkurence a pokud to Stevenson (btw svěřit jednu z nejikoničtějších hororových značek po všech nic moc sequelech (zase) debutantovi je docela odvážný tah) zkusí posunout do více artovější roviny někam k Asterovi, o což se trailer v malých náznacích pokouší, tak by to nemusela být vyložená ztráta času. Teď už jen sáhnout na Rosemary's Baby a svatá diablo trojice je kompletní.
0 -2
reagují: Kostěj
reagovat
Trailer je v pohode za 3*..ale mňa vyrušuje ten hudobný podkres, ktorý mám zafixovaný zo seriálu Vikings;)
892042
Trailer je v pohode za 3*..ale mňa vyrušuje ten hudobný podkres, ktorý mám zafixovaný zo seriálu [b]Vikings*;)*[/b]
2 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se