Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku One More Shot: Trailer

příspěvky 1 - 3 Napsat příspěvek
Tohle mě vždy trápí/je mi smuto. 
Stačí ,,jen" funkční tým a i poleno typu Neeson, Odenkirk, Charlize Theron, nebo Hemsworth (byť je jinak všechny mám občas v oblibě)  vypadá jako řízek kterému se věří, že vymlátí MMA tělocvičnu nebo středně velkou obytnou budovu.
Pak je tady Scott Adkins co je borec a nemusí to nikomu dokazovat, ale tady vypadá jak amatér.

I trailer k ,,Zedníkovi" (Aaron Eckhart) působí snad lépe po akční stránce 1to1, o ,,Včeličkáři" se Stathamem ani nemluvě, byť je to dle mnohých striktní béčko, tak je ve světle žánru je to akční nářez. 
892085
Tohle mě vždy trápí/je mi smuto.  Stačí ,,jen" funkční tým a i poleno typu Neeson, Odenkirk, Charlize Theron, nebo Hemsworth (byť je jinak všechny mám občas v oblibě)  vypadá jako řízek kterému se věří, že vymlátí MMA tělocvičnu nebo středně velkou obytnou budovu. Pak je tady Scott Adkins co je borec a nemusí to nikomu dokazovat, ale tady vypadá jak amatér. I trailer k ,,Zedníkovi" (Aaron Eckhart) působí snad lépe po akční stránce 1to1, o ,,Včeličkáři" se Stathamem ani nemluvě, byť je to dle mnohých striktní béčko, tak je ve světle žánru je to akční nářez. 
0 0
reagovat
Jednicku jsem zkousel a nedalo se to, vypadalo to strasne amatersky.
892054
Jednicku jsem zkousel a nedalo se to, vypadalo to strasne amatersky.
0 0
reagovat
Ale to se podívejme, další nášup a navíc hned za rohem, tak to si dám líbit:). Trailer sice slibuje jen více téhož, ale zrovna v tomhle případě to není až tak na závadu. Od jedničky jsem nic nečekal a nakonec se z ní, na poměry laciných video/steam akčních béček, vyklubala až překvapivě našlapaná žánrová jednohubka, která sice měla nuzný rozpočet, ale lidem za kamerou nechybělo jak nadšení, tak schopnosti (na rozdíl třeba od netflixáckého one-shot pokusu Carter), takže dvojce dám rozhodně taky šanci. Snad stunt team potvrdí svou formu z minula a dokáže se posunout zase o trochu dál a jednička tak nebyla jen šťastná trefa.
891835
Ale to se podívejme, další nášup a navíc hned za rohem, tak to si dám líbit*:)*. Trailer sice slibuje jen více téhož, ale zrovna v tomhle případě to není až tak na závadu. Od jedničky jsem nic nečekal a nakonec se z ní, na poměry laciných video/steam akčních béček, vyklubala až překvapivě našlapaná žánrová jednohubka, která sice měla nuzný rozpočet, ale lidem za kamerou nechybělo jak nadšení, tak schopnosti (na rozdíl třeba od netflixáckého one-shot pokusu Carter), takže dvojce dám rozhodně taky šanci. Snad stunt team potvrdí svou formu z minula a dokáže se posunout zase o trochu dál a jednička tak nebyla jen šťastná trefa.
3 -1
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se