Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Pivo s Civalem, Filmy v síti na leden a první Mini Live o nejočekávanějších filmech roku


ikona
Mr. Hlad
2024filmy v sítimasters of the airmini livena pivu s civalemnejočekávanější filmytrue detective
Co se bude streamovat v lednu, na jaké filmy se letos těšíme a všechno, co jste kdy chtěli vědět o Civalovi 

O páteční článek s novými i starými videy a podcasty nebudete ochuzeni ani tentokrát, ale protože vstupujeme do nového roku a my si to rádi děláme těžké, máme tu jednu novinku. Rádi bychom vedle klasických MovieZone Live, Speciálů, EAF, Piv, Filmů v síti nebo MarvelZone točili nárazově MovieZone MiniLive. Kratší živáky, ve kterých probereme nějakou aktuální záležitost a odpovíme na pár dotazů. Podobně jako klasická MovieZone Live se budou objevovat rovnou na Youtube a doufáme, že vás budou bavit. 

První je už venku. Hlad a Cival v něm probrali nejočekávanější filmy roku 2024, o kterých samozřejmě ještě vyjde článek, ale proč čekat? První Mini Live najdete na Youtube a poslechnout si ho můžete i na SpotifyPodbeaniTunes nebo Google Podcast

Venku je však i nové Na pivu s Civalem, tentokrát trošku speciální, protože Cival se tu ocitl v pozici zpovídaného hosta. A probírají se první návštěvy kin, problémy české kinematografie, psaní nejenom o filmech a spousta dalších věcí. Pustit si to můžete na YoutubeSpotifyPodbeaniTunes nebo Google Podcast a Na pivu s Civalem můžete ohodnotit na CSFD

Poslední novinkou pro tento týden jsou Filmy v síti na leden, v nichž vás zkusíme nalákat třeba na novou řadu krimi Temný případ, v níž Jodie Foster vyšetřuje na Aljašce, nebo na duchovního nástupce Bratrstva neohrožených Vládcové nebes, ve kterých se podíváme mezi piloty bombardérů. Filmy v síti najdete na  YoutubeSpotifyPodbeaniTunes nebo Google Podcast. A pokud vás baví, co děláme budeme rádi, když nás podpoříte na Herohero. Budete nám moci pokládat otázky do MZ Live a naše podcasty a videa můžete vidět dřív než ostatní. 

Pusťte si i naše další videa

MovieZone Live #213

MovieZone Live Speciál: Forrest Gump

EAF: CGI v akčních filmech

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace