Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Marvel údajně našel nového Kanga


ikona
do_Od
Colman DomingoJonathan MajorsKangMarvel
Koho si Marvel vyhlédnul do problematické role Kanga v budoucích Avengers filmech? 

Jonathan Majors se v Hollywoodu bohužel moc neohřál a po prohrané soudní bitvě nad ním definitivně zlomil hůl i Marvel, který do té doby herce stále držel v naději, že to třeba dopadne, aniž by muselo dojít k přeobsazování či přepisování následujících fází. Tak se každopádně nestalo, Majors je pryč a Kevin Feige a spol. tak musí vymyslet, co s Kangem. Variant řešení existuje zjevně hned několik, ta nejjednodušší se ale zdá být přeobsazení, a právě k tomu se možná teď i schyluje.

Podle insidera Daniela Richtmana se nyní v hledáčku na nového Kanga objevil herec Colman Domingo, který si letos zabojuje o Oscary díky dramatu Rustin, zahrál si ale i v seriálové Euforii, muzikálu Purpurová barva a v minulosti se navíc nechal slyšet, že by si klidně roli v nějaké komiksárně zkusil. Ačkoliv tedy zatím není nic oficiální, tohle řešení by nejspíš Marvelu ledacos ulehčilo.

Samozřejmě v době internetu má na tuhle situaci každý nějaký názor, a ne všichni souhlasí s tím, že by se s Kangem mělo pokračovat. V posledních dnech a týdnech se tak hojně řešily i možnosti, že by se celá linka s Kangem smazala (nebo třeba vyřešila tak, že Deadpool v potitulkové scéně letošní trojky všechny varianty postřílí) a místo něj by dorazil jiný arcizáporák, ať už Doctor Doom, nebo třeba Galactus.

Každopádně zatím víme jistě pouze to, že příští Avengers neponese nutně název The Kang Dynasty, a že Kanga v žádném případě už v budoucnu nebude hrát Majors. Scénář k pátým Avengers píše aktuálně Michael Waldron (Loki), snímek nějakou dobu zpátky přišel taky o režiséra Destina Daniel Crettona (Shang-Chi), který se z časových důvodů rozhodl věnovat jiným věcem, jeho návrat k Marvelu ale v budoucnu není vyloučen.

Dejte v diskuzi vědět, co říkáte na potenciální náhradu. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace