Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Marvelovka Thunderbolts přišla o záporáka


ikona
Mr. Hlad
florence pughmarvelsebastian stansentrysteven yeunthunderbolts
Hledá se nový zloduch 

Marvel na tom není dobře, to ovšem neznamená, že by hodil flintu do žita a na filmy se vykašlal. Letos sice uvidíme jen třetího Deadpoola, ale na příští rok se chystá nový Captain America, ten se momentálně po katastrofálních testovačkách přetáčí, a taky týmovka Thunderbalts. V ní se sejdou hrdinové, kteří jsou tak trošku v šedé zóně a občas nedělají moc pěkné věci, a budou muset zachránit svět. 

Dorazit by měli David Harbour jako Red Guardian, Sebastian Stan jako Bucky nebo Florence Pugh jako nová Black Widow. Naopak teď víme, že stoprocentně nedorazí Steven Yeun. Ten si měl zahrát nováčka jménem Sentry, což je mocný superhrdina se „silou milionu explodujících sluncí“, jenž však často bojuje sám se sebou, protože každý dobrý čin, který vykoná, v něm posílí jeho temnou stránku. Jakou bude mít Sentry roli v Thunderbolts, zatím oficiálně nevíme, ale šeptalo se, že právě jeho musí superhrdinský tým zastavit. 

V každém případě Yeun u toho nebude. Začátek natáčení se kvůli herecké stávce posunul až na letošní březen a hvězdě seriálu Walking Dead nebo Ve při to koliduje s jinými projekty, takže Marvel teď musí hledat náhradníka. Škoda, Yeung je šikovný a velký film by si zasloužil. 

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (12)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace