Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Epický rok 2024 přeje MovieZone!


ikona
Cival
moviezoneredakce
Ať se tady za rok zase všichni sejdeme, šťastní, zdraví a filmy obohacení! 

Tak už jen pár hodin a můžeme si odškrtnout rok 2023. My jsme si ho vlastně užili, což není úplná samozřejmost. Máme holt štěstí, že se nemusíme extra starat o samotnou existenci a můžeme si užívat filmy, bez covidových izolací, války na našem území, bez náhlých tragédií zasahujících do našich životů nebo bez strachu, že nebude ráno na chleba. Ne každý má takové privilegium, a proto jsme za to vděční. A doufáme, že to v roce 2024 nejen vydrží, ale že dokonce – jak říká náš budoucí pan premiér – bude líp!

Moc vděční jsme i za vaši nehynoucí přízeň a za to, jak s námi sdílíte rozličné filmové zážitky. Že vás baví naše texty, sledujete naše videa a snášíte výlevy našeho dementního humoru. V příštím roce by nás měla čekat spousta změn i zlepšení, tak jsme sami zvědaví, jak se s nimi zvládneme popasovat.

 

Jednak bychom chtěli zejména díky Hladovi a snad i díky mně ještě víc šlápnout do videoobsahu, zvýšit jeho produkci a taky třeba nabídnout předplatitelům na HeroHero ty nejtučnější kusy s výraznějším časovým předstihem, aby dál nadšeně solili milióny do našich kapes. Díky moc všem za každou korunu!

Zadruhé nás čekají nemalé personální změny, z nichž tou první je odchod našeho kolegy Spoonera do míst, kde se nepíše jen pro dobrý pocit, ale občas tam dostanete i reálný tolar, groš nebo zlatku. Přejeme mu hodně štěstí a doufáme, že ho zvládnou relevantně nahradit hned tři nové posily, s jejichž texty se tu budete ve větší míře potkávat – totiž TVZone prověřený Jokolo (znáte nově i z novinek na ČSFD), tamtéž obouchaný krauset, toho času největší fanoušek Návratu krále se znalostí Tarkovského v originále, a víc recenzí chystá i náš milý odvážlivec crom, jenž se nechal tak namotivovat zhlédnutím komedie Jedeme na teambuilding, že se rozhodl, že musí psát ještě víc a houšť. Samozřejmě ale veškeré větší i menší změny sami poznáte na vlastní kůži a taky vás o nich budeme zatepla informovat.

Výsledkem by ale měla být ta stará dobrá MovieZone, jejíž obsah vás baví už dvě dekády a která vám vytrvale říká, že stále vzniká spousta krásných i kvalitních filmů a neexistuje na světě moc větších radostí, než se do nich nořit a objevovat jejich sílu. Pokud samozřejmě nepočítáme jedení tvarůžkové pomazánky, sex a sázky proti fotbalovým Budějovicím... ale o tom až jindy.

Užijte si rok 2024, zachovejte nám přízeň a vidíme se, jak v kinech, tak i tady na webu!

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace