Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Zack Snyder chce natočit bondovku


ikona
Spooner
james bondrebel moonzack snyder
Známý tvůrce odhalil, jaké legendární franšízy by se v budoucnu rád chopil. 

Zacka Snydera je v posledních týdnech logicky zase všude plno. První část jeho velkolepé sci-fi ságy Rebel Moon minulý týden ovládla Netflix, a i když se bude streamovací služba jistě nadšeně dojímat nad velkými čísly sledovanosti, příliš spokojených diváků (natož kritiků) na databázích nenajdete a nadšení hlásí už asi jen ti nejskalnější režisérovi fanoušci. A já jsem osobně zvědaví na to, jak se nevalné reakce podepíší na sledovanosti druhé části s podtitulem Jizvonoška. Snyder nicméně současnou pozornost samozřejmě využívá k lákání na věci příští i na režisérskou verzi prvního Rebel Moon, která bude samozřejmě zcela jiným počinem než před pár dny zveřejněný snímek. A jelikož Snyder nikdy nebyl troškař, rozmluvil se v jednom z rozhovorů i o jednom ze svých velkých snů a ambiciózním plánu.

Stále totiž existuje jedna ikonická značka, které by se Snyder v budoucnosti rád ujal a doufá, že k tomu dostane příležitost. Ano, tvůrce vyvolávající už léta vášně by si rád natočil další dobrodružství Jamese Bonda. A dokonce má v hlavě už námět, který by rád natočil. Jednalo by se v podstatě o origin, v němž bychom viděli mladého, zhruba dvacetiletého ikonického hrdinu a probádali víc jeho rodinné kořeny. Zároveň bychom zjistili, jaká traumata a události musel prožít, že se rozhodl stát agentem s povolením zabíjet.

Synopse to upřímně není zase tolik marná. Jenže ze zkušeností se Snyderem už víme, že solidní nápady nahazovat umí, horší je to s jejich provedením, do něhož si už nenechává prakticky vůbec kecat. A mladého Bonda plného zpomalovaček vidět úplně nemusím. Tak uvidíme, zda se vyslovení Snyderových dalších ambic někdo chytí, nebo z toho bude jen výkřik do tmy. Spíš bych ale počítal se Snyderovou variací na bondovky, která vznikne do 10 let na Netflixu.

---

Vytáhni v hospodě: Snyder si vysloužil velkou pochvalu od samotného Christophera Nolana. Ten v jednom z rozhovorů ocenil jeho lásku k filmům a obří vliv na superhrdinské filmy, jenž je údajně vidět prakticky ve všech současných žánrovkách.

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (27)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace