Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Sedmý Vřískot přišel o režiséra


ikona
Mr. Hlad
christopher landonghostfacejenna ortegascream
Ghostface možná bude muset začít úplně od začátku 

Když vloni Matt Bettinelli-Olpin a Tyler Gillett oživili sérii Vřískot, bylo to pro hororové fandy celkem příjemné překvapení. Dva talentovaní a kreativní tvůrci vrátili do hry staré hrdiny, příběh ovšem postavili na těch nových a předání pochodně mladší generaci se vydařilo dost na to, abychom se letos dočkali šestého dílu. Bettinelli-Olpin a Gillett dokázali namíchat krev, děs, humor a hrátky s popkulturou a žánrem tak, že z toho nakonec vylezly velmi solidní sequely. A taky úspěšné. Jenže se sedmičkou je to od začátku dost složité. 

Dvojice režisérů se přesunula na pozici producentů a režii měl obstarat tvůrce úspěšné hororově-komediální podívané Všechno nejhorší Christopher Landon. Jenže nejdřív přišel o Melissu Barreru a hned nato se s Vřískotem rozloučila i Jenna Ortega. Ta první odešla asi ne úplně dobrovolně, ale její poměrně pitomé komentáře k současné válce Izraele a Palestiny byly antisemitské a za hranou toho, co je studio ochotno tolerovat. Tudíž nazdar. Tou dobu už se mluvilo i o tom, že Jenna Ortega jednoduše nebude mít na sedmý Vřískot čas, takže se chvíli po kolegyni loučila i ona. 

Christopher Landon se evidentně ještě nějakou chvíli pokoušel vymyslet, co dělat s Vřískotem bez dvou hlavních hvězd, očividně však nevymyslel nic. Teď oznámil, že i on už před několika týdny od nového Vřískotu odstoupil, takže vlastně není nikdo, kdo by tu sedmičku posunul dál. Rozhodně ne v té podobě, v jaké byla plánovaná. Je asi víceméně jisté, že dřív nebo později se dalšího dílu série, která má očividně pořád zvuk, dočkáme. Ale kdo u toho bude a jak moc se bude navazovat na předchozí díly, teď neví vůbec nikdo. 

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (11)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace