Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Ridley Scott odhalil další režijní plány


ikona
Spooner
bombridley scott
Od dějin k nevybuchlým bombám. 

Hollywoodský matador Ridley Scott oslavil před pár týdny 86. narozeniny. Jenže zatímco jiní lidé si v tomto věku chtějí užívat důchod, slavný režisér nepolevuje a jde prakticky z filmu do filmu. Letošní Napoleon sice u mnohých nenaplnil očekávání a většina z nás doufá, že chystaná režisérská verze na Apple TV+ nám přinese o něco celistvější zážitek, Ridley Scott už ovšem pilně natáčí svůj další historický velkofilm, druhého Gladiátora, u něhož já osobně pořád nevím, jestli se na něj těšit, nebo spíš bát. Jenže ani po těchto dvou megaprojektech si oceňovaný tvůrce nehodlá odpočinout a už si vybral svůj další počin.

Tentokrát se však z historie přesune do thrilleru. Chystá snímek na motivy povídky Bomb od Kevina McMullina, jenž si napíše i scénář. Snímek by měl být, stejně jako předloha, údajně mixem klasik Psí odpoledne a Nebezpečné rychlosti, v níž budeme sledovat vyjednavače Frankie Ippolita, který je večer před svou svatbou zavolán k případu v Londýně, kde muž vyhrožuje, že odpálí nevybuchlou bombu z druhé světové války. Útočník chce pak mluvit pouze s Frankiem, jelikož mají společnou minulost.

 

O projekt byl mezi studii a streamovacími platformami samozřejmě velký zájem, tuhý boj ovšem nakonec vyhrálo 20th Studios a údajně by zde mohl být v případě úspěchu i potenciál udělat z akčního thrilleru novou sérii. Rozhodně by se však mělo jednat o látku, která by neměla dělat Ridleymu problém a po jeho nedávných historických výletech se bude jistě jednat o sympatické žánrové zpestření.


© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace