Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Encyklopedie akčního filmu o „neexistujících“ tricích a záznam MZ Live #213


ikona
Mr. Hlad
aquamaneafencyklopedie akčního filmuheroheromoviezone livemz livetop guntři mušketýřiwonka
Vánoční MZ Live a Encyklopedie akčního filmu o akčních scénách bez digitálních efektů, které úplně bez digitálních efektů nejsou 

Poslední MovieZone Live si můžete pustit ještě před tím, než začnete řešit kde, jak a v jakém stavu se rozloučíte s rokem 2023. A měli jsme toho na skladě docela hodně. Probírala se rodinná muzikálová pecka Wonka, romantika Lítá v tom, dobrodružná podívaná Tři mušketýři: Milady, povedená netflixovka Nech svět světem nebo dvojka komiksového Aquamana. A samozřejmě jsme odpovídali i  na vaše dotazy. 

Jako vždycky si můžete MovieZone Live pustit na Youtube a audio najdete na SpotifyPodbeaniTunes nebo Google Podcast a pokud vás baví, budeme rádi, když ho ohodnotíte na CSFD. Tím ale nekončíme. 

Máme pro vás totiž i novou Encyklopedii akčního filmu, v níž probíráme, jak je to vlastně s těmi filmy, ve kterých se nepoužívají digitální efekty, čímž se chlubil třeba Top Gun nebo čtyřka Johna Wicka. A pokud jste to jejich tvůrcům uvěřili, tak vás čeká malé vystřízlivění. Jde dnes vůbec natočit velkou akční scénu bez digitálních efektů? A pokud ne, musí to být nutně špatně? 

I novou Encyklopedii akčního filmu najdete na Youtube a poslouchat ji můžete na SpotifyPodbeaniTunes nebo Google Podcast. Najdete ji i na CSFD a pokud vás baví naše podcasty, budeme rádi, když nás podpoříte na Herohero, kde se k nim dostanete dřív než ostatní a navíc nám můžete pokládat otázky do MZ Live. A to už se vyplatí. 

Pusťte si i naše další videa

Na pivu s Civalem #6: František Fuka

MovieZone Live Speciál: Batman začíná

EAF: Všechno, co jste kdy chtěli vědět o přestřelkách

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace