Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Rock bude legendárním MMA zápasníkem


ikona
Spooner
Benny Safdiedwayne johnsonrockThe Smashing Machine
Známý hromotluk se pokusí o hereckou změnu. 

Dwayne Johnson aka Rock patří už několik mezi největší komerční jistoty Hollywoodu. Jenže skutečnost, že ve všech filmech hraje pořád to samé, ve většině z nich nosí i tu samou košili a objevuje se v čím dál větších hollywoodských (pod)průměrnostech, už diváky přeci jen přestala bavit a neúspěch komiksového Black Adama se na jeho kariéře také trochu podepsal. Známý herec proto vsadil na jistotu, vrátil se do Rychle a zběsile, kde jeho agent Hobbs vyfasuje i vlastní spin-off, ale zároveň asi cítí, že se bude muset vydat i trochu jinou cestou. Po delší čase se tedy chystá do dramatické role a dokonce kvůli tomu spojí síly s renomovaným studiem A24, jež je v posledních letech celkem solidní továrnou kvalitních filmů i oscarových vítězů.

Rock si zahraje v dramatu The Smashing Machine, kde si ztvární zápasnickou legendu Marka Kerra, bývalého wrestlera, jenž se dal v devadesátých letech na MMA a v UFC získal několik titulů. Snímek se ovšem nebude zabývat pouze jeho sportovní kariérou, ale také problémy se závislostí na lécích a jeho vztahem s přítelkyní během roku 2000. Snímek pak bude vycházet ze stejnojmenného dokumentu od HBO, kde se Kerrova kariéra a osobní život probírají. Johnson pak práva na film získal již v roce 2019 a od té doby se snažil projekt posunout dopředu.

Spojí při tom své síly s hodně zajímavým režijním jménem. Snímku se totiž ujme Benny Safdie, který se svým bratrem Joshem natočil skvělý Drahokam s Adamem Sandlerem či Dobrý časy s Pattinsonem. Na dravé filmy o komplikovaných osobnostech má tedy jistě talent, tentokrát navíc zkusí režijní štěstí poprvé bez svého bráchy. Snad mu tedy půjde i bez něj. Kombinace A24, Safdieho i evidentně srdcového projektu by ovšem mohla být pro Rocka silnou motivací k tomu, aby ze sebe po delší době vytřískal i něco víc než svou typickou sázku na jistotu.


© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace