Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

X-Meni to nejspíš zkusí s novým záporákem


ikona
Mr. Hlad
deadpooldisneyfoxhugh jackmanmarvelx-men
U Disneyho vymýšlejí, kdo potrápí mutanty 

Když Disney koupil Foxy, bylo jasné, že dřív nebo později musí dojít i na návrat X-Menů. A už to pomalu začíná. Jak jsme se dozvěděli na konci Ms. Marvel, že Kamala je mutantka. X-Meni se pak definitivně vrátili na scénu na konci Marvels a pořádně by to měli rozjet ve třetím Deadpoolovi, přičemž s Hughem Jackmanem jako Wolvlerinem se počítá i v dalších marvelovkách. A Disney stoprocentně chystá i návrat samotných X-Menů. 

Zatím není jasné, kdy k němu dojde, ani jak by měl vypadat a kdo u něj bude, teď se však objevily dvě informace. Jedna zajímavá, jedna trošku divná, ale obě stoprocentně nepotvrzené. Začneme tou zajímavou. Disney údajně nechce vrátit na scénu Magneta, přinejmenším ne hned a hlavním zloduchem by měl v X-Menech být Mister Sinister. Ve skutečnosti se jmenuje Nathaniel Essex a je to šílený vědec, talentovaný genetik a především postava, kterou jsme ještě ve filmu neviděli, i když to bylo těsně. Jeho existence byla naznačena na konci X-Men: Apocalypse, kde se objevilo logo jeho společnosti Essex Company, a samotný Sinister měl být původně k vidění v Nových mutantech, kde si ho měl zahrát Jon Hamm, ovšem nakonec z tohohle nápadu sešlo. 

Jako záporák by Mister Sinister mohl být zajímavý, pokud skutečně dorazí. Ta divná novinka ale nadšení malinko krotí. Disney by údajně chtěl dát v X-Menech víc prostoru ženským hrdinkám. Na tom není nic špatného samozřejmě a postavy jako Rogue nebo Jean Grey jsou rozhodně zajímavé, člověk by si však řekl, že po tom, jak zela kina prázdnotou u Marvels, se studio poučí a uvědomí si, že diváky zajímá možná něco trošku jiného. Ne že by to automaticky muselo dopadnout stejně, ovšem zní to, jako kdyby člověk, který píchal do vosího hnízda klackem a skončil v nemocnici, zkusil dělat to samé, jen si tentokrát přinesl vidle a doufá v jiný výsledek. Ale jak už jsme napsali, nic z toho není potvrzené, takže to celé může dopadnout úplně jinak. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace