Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku The Bricklayer: Trailer

příspěvky 1 - 6 Napsat příspěvek
Zaujaly mě akorát ty extrémně hot nohy Niny Dobrev v lodičkách, u kterých mám ale vzhledem ke krkolomnému přestřihu vážné podezření, že to nejsou nohy Niny Dobrev. Ale Dobré teda jsou tak jako tak.
Edit: Tak beru zpět, asi její budou. A fakt jsou Dobre(v).
link
890483
Zaujaly mě akorát ty extrémně hot nohy Niny Dobrev v lodičkách, u kterých mám ale vzhledem ke krkolomnému přestřihu vážné podezření, že to nejsou nohy Niny Dobrev. Ale Dobré teda jsou tak jako tak. Edit: Tak beru zpět, asi její budou. A fakt jsou Dobre(v). https://www.peakpx.com/en/hd-wallpaper-desktop-ngsir
0 0
reagovat
"Tak kolega včelař se vám už představil, teď si ještě prohlídněte mně, zedníka. To víte, falešní pracovníci lomeno vysloužilí tajní agenti nám tu řádí jako mor". Kuchař před třiceti lety zase pro jednou ukázal směr, aniž by to někdo tehdy tušil a už teď se těším na zubaře nebo traktoristu:D.

Nevypadá to na nějakou extra našlapanou pecku a podle nevzrušivého traileru se nedivím, že to údajně půjde paralelně do kin i na stream (a původně v tom měl hrát Butler:D), ale fanoušci podobných skromnějších akčních fláků včetně mě budou předpokládám spokojeni, byť to nakonec kvalitativně zakotví někde okolo průměru. Tak jako aktuální Silent Night od Wooa. Každopádně slušňák Eckhart, když je potřeba, umí pořádně kopnout do vrtule (viz nedávný Rumble Through the Dark), tak jsem zvědav, co předvede pod Harlinem, který by nějaký povedený zářez už fakt potřeboval.  
890456
"Tak kolega včelař se vám už představil, teď si ještě prohlídněte mně, zedníka. To víte, falešní pracovníci lomeno vysloužilí tajní agenti nám tu řádí jako mor". Kuchař před třiceti lety zase pro jednou ukázal směr, aniž by to někdo tehdy tušil a už teď se těším na zubaře nebo traktoristu*:D*. Nevypadá to na nějakou extra našlapanou pecku a podle nevzrušivého traileru se nedivím, že to údajně půjde paralelně do kin i na stream (a původně v tom měl hrát Butler*:D*), ale fanoušci podobných skromnějších akčních fláků včetně mě budou předpokládám spokojeni, byť to nakonec kvalitativně zakotví někde okolo průměru. Tak jako aktuální Silent Night od Wooa. Každopádně slušňák Eckhart, když je potřeba, umí pořádně kopnout do vrtule (viz nedávný Rumble Through the Dark), tak jsem zvědav, co předvede pod Harlinem, který by nějaký povedený zářez už fakt potřeboval.  
0 0
reagovat

4/5

Trailerovému remesli nemám čo vytknúť, šlape jak hodinky.
Takže po Reevesovi a spol sa aj Aaron Eckhart sa rozhodol vrhnúť oldschool akčných vôd. Vyzerá to že remeslo mu ide od ruky.
890437
Trailerovému remesli nemám čo vytknúť, šlape jak hodinky. Takže po Reevesovi a spol sa aj Aaron Eckhart sa rozhodol vrhnúť oldschool akčných vôd. Vyzerá to že remeslo mu ide od ruky.
4/5
0 0
reagovat
Překvapivě fajn! 
890435
Překvapivě fajn! 
0 0
reagovat
Hmmm na moje počudovanie to v ukážke fajn šľape ;) Aaron Eckhart je sympaťák a je docela škoda že skončil v a-čkových filmoch, Nina Dobrev a červené šaty ňamýýý?)?) Ale z toho čo rejža posledné roky natočil to bude filma za 2/5* bohužiaľ.
890432
Hmmm na moje počudovanie to v ukážke fajn šľape *;)*[i] Aaron Eckhart [/i]je sympaťák a je docela škoda že skončil v a-čkových filmoch, [i]Nina Dobrev [/i]a červené šaty ňamýýý*?)**?)* Ale z toho čo rejža posledné roky natočil to bude filma za 2/5* bohužiaľ.
0 0
reagovat
Doufám, že za pár let už budou hrát akční hrdiny jen muži nad sedmdesát let a ne takoví mladíci.
890409
Doufám, že za pár let už budou hrát akční hrdiny jen muži nad sedmdesát let a ne takoví mladíci.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se