Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jonathan Majors je vinen. U Marvelu končí


ikona
Mr. Hlad
disneyjonathan majorskangmarvel
Marvel dává ruce pryč od Kanga.  

Jonathan Majors měl parádně rozjetou kariéru, ale říct, že ta je teď opět na začátku, by bylo asi přehnaně optimistické. Bude nejspíš trvat pár let, než tenhle talentovaný herec dostane lano od velkého studia, jestli k tomu vůbec dojde. U Marvelu v posledních týdnech a měsících uklízejí a snaží se znovu nakopnout svou superhrdinskou sérii, ovšem už delší dobu bylo jasné, že s Majorsem to bude dost složité. 

Případ se řeší už od jara, mezi tím se s Majorsem rozloučila agentura, která ho zastupovala, a Disney čekal, jak to celé dopadne, i když nutno říct, že bylo celkem jasné, že do dalších plánů studia Majors nezapadá. Teď v pondělí však čekání skončilo, šestičlenná porota Majorse označila za vinného a začátkem února si vyslechne trest za napadení a může jít až na rok do vězení. 

Marvel následně oznámil, že s Majorsem už nepočítá. Co to znamená? To zatím ví asi jen samotné studio. Scénář k pětce Avengers se píše od začátku a film přišel o podtitul Kang Dynasty, takže nakonec může být o něčem úplně jiném a Kanga už nikdo moc řešit nebude, ale taky se můžeme dočkat klasického přeobsazení jako u Hulka nebo Jamese Rhodese. V každém případě na to, že soud skončí takhle, se studio chystalo už pár měsíců, takže je nejspíš už dávno rozhodnuto. S Majorsem se však neuvidíme stoprocentně. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace