Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Na obzoru: Zabiják Bautista a zamilovaná Pugh


ikona
Mr. Hlad
al pacinodave bautistaflorence pughgal gadotgerard butlerin the hand of dantejason momoakillers gamena obzorusylvester stallonewe live in time
Jakou vlastní klasiku remakuje John Woo? Proč chce umřít Dave Bautista? A ukradne Jason Momoa Božskou komedii?  

Rubrika Na obzoru se bude objevovat vždy dvakrát do měsíce. Vždycky do ní nacpeme deset chystaných projektů, které se momentálně kutí u nás, v Hollywoodu nebo někde jinde. Takže pokud chcete být připraveni na to, co přijde do kin za pár týdnů, měsíců nebo let, pečlivě ji sledujte.

V biografickém dramatu Franz bude Agnieszka Holland vyprávět příběh spisovatele Franze Kafky. V thrilleru Hallow Road se Rosamund Pike pokusí zjistit, jak to bylo se smrtelnou autonehodou, kterou spáchala její dcera. 

V krimi dramatu In the Hand of Dante se bude řešit slavná Božská komedie a její krádež. A budou u toho Jason Momoa, Gerard Butler, Gal Gadot nebo Al Pacino. Pierce Brosnan a Samuel L. Jackson se sejdou ve westernu Unholy Trinity

Kuchařka Florence Pugh se zamiluje do Andrew Garfielda v romantickém dramatu We Live in Time. V The Killer bude John Woo remakovat svou vlastní akční klasiku. 

V dramatu Oh Canada si Richard Gere zahraje muže, který před lety utekl do Kanady, aby nemusel jít válčit do Vietnamu. Sylvester Stallone bude v thrilleru Armored bránit obrněné vozidlo před gangem zločinců. 

Dave Bautista si v The Killer's Game zahraje nájemného vraha, který vypíše odměnu na svou vlastní hlavu. V komediálním krimi muzikálu Emilia Perez bude Zoe Saldana dělat podivnou laskavost pro mexického narkobarona. 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace