Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #748 o Pravdivých lžích a tancích


ikona
Mr. Hlad
james cameronpubgsam hargravestranger thingstrue liesvíkendový výplachworld of tanks
Jak vypadá herní kraťas od režiséra Vyproštění? Co se nepovedlo na 4K Blučku Pravdivých lží? A kde seženete spoustu filmových knížek za pár šupů?  

Předvánoční výplach

4K týdne
Po letech čekání a doufání vyšly ve 4K Pravdivé lži Jamese Camerona. A podle některých fandů to nedopadlo zdaleka tak dobře, jak by si přáli. Ksichty hrdinů jsou až příliš vyhlazené a podle všeho se tu někdo utrhl s AI. No posuďte sami

Akce týdne
Sam Hargrave natočil letos dvojku Vyproštění, víme ale, že tenhle bývalý kaskadér se rád nechává najímat i na reklamy. Pokud na ně má hodně peněz a může je točit jako akční filmy. A teď udělal reklamu na hru PUBG, i když on je to vlastně spíš krátký film. A samozřejmě se to bez té akce neobešlo. 

Tankista týdne
A reklamu si natočil i Vinnie Jones. Z tohohle bývalého fotbalisty nikdy nebyla hvězda, na druhou stranu pokud do menší role hledáte Brita, který umí stylově řvát a vypadá u toho, že vám urve hlavu, nikdo  lepší není. A teď spolu se Santou propaguje hru World of Tanks

Čtení týdne
Na webu Humble Bundle dělají zajímavé akce a za opravdu velmi malé peníze si tam často můžete pořídit spoustu mnohem dražíš her, aplikací, programů nebo knížek a právě literatura nás dnes zajímá. Za necelých sedmnáct Euro můžete mít 26 knih o hollywoodských filmařích a filmové historii. A jsou to celkem zajímavé kousky

RIP týdne
Ve věku pouhých 61 let zemřel Andre Braugher, všestranný herec s obřím charismatem, který se objevil ve filmech jako Glory nebo Mlha, nejvíc však zazářil paradoxně v sitcomu Brooklyn Nine-Nine jako muž s kamennou tváří Kapitán Holt. Tak si ho připomeňte. 

Divadlo týdne
Už minule jsme vám psali o tom,  že se blíží premiéra divadelní hry Stranger Things: The First Shadow, jejíž děj bude zasazený do roku 1959. A teď to vypadá, že nepůjde o jednorázovku. Hra by totiž měla být první díl plánované trilogie a další části dorazí ve dvou až tříletých odstupech. Tedy nejspíš dlouho po tom, co skončí samotný seriál. 

Dabing týdne
Tohle na mě pár dní zpátky vyskočilo při brouzdání instastories a myslím, že dobrá práce. Mistr dabingu zatím nemá na svém kanálu moc videí, ale podle všeho budou rychle přibývat a tenhle fanda Pána prstenů evidentně má co říct

Setkání týdne
Vánoční prázdniny s Chevy Chasem je komediální klasika, kterou každým dnem budete moci chytit v televizi. Teď se celá parta z legendární komedie po letech potkala na Christmas Conu a vypadá to, že se viděli docela rádi

Masakr týdne
Herní Texaský masakr motorovou pilou přivítá novou posilu, tentokrát ne mezi oběti, ale mezi vrahy. Přichází Nancy, dáma z jihu, jejíž manželé mají tendenci umírat za podivných okolností. A herečka Cissy Jones se celkem vyblbla, když jí oživovala. 

Duel týdne
Do_od se vás minule ptal, jaký film s touhle potvorou máte nejradši a možná trochu překvapivě vyhrála verze Rolanda Emmericha z roku 1998. I když většina z vás zároveň píše, že je to blbost, ale naštěstí jste ji viděli v tom správném věku. Což je naprosto validní argument. 

Tentokrát budeme lehce rekapitulovat. Blíží se konec roku, a tak nás tradičně zajímá, u jakého filmu vás nejvíc mrzí, že jste ho v kině nestihli. Názvy pište do předmětu, v textu se rozkecejte. 

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace