Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

MZ Live Speciál o romantické klasice Láska přes internet


ikona
Mr. Hlad
láska přes internetmeg ryanmz livemz live speciálnora ephrontom hanksyouve got mail
Hanks, Ryan, Ephron a nejlepší romance 90. let?  

Blíží se vánoční svátky, takže je potřeba pustit si k tomu pečení nebo pojídání cukroví něco, co vám udělá hezky. Takže nejnovější MovieZone Live Speciál nabídne klasiku, která ovšem nebude z ranku kultovních akčňáků, revolučních sci-fi podívaných nebo hororových béček, ale něco trošku hřejivějšího. A protože Láska nebeská se vrací do kin a logicky by se nabízelo zpracovat právě ji, vybrali jsme si místo toho jinou romantickou klasiku. 

Nejnovější MovieZone Live Speciál se věnuje romantické pecce Láska přes internet, ve které se potkali Tom Hanks a Meg Ryan a za kameru se posadila žánrová legenda Nora Ephron, která spolu s nimi natočila už Samotáře v Seattlu. A že to natáčení i film samotný byly zajímavější, než byste si možná u romantické komedie mohli myslet, teď můžete zjistit v hodinovém speciálu, který natočili Imf s KarlemR. 

Speciál o Lásce přes internet si můžete pustit na Youtube a audioverze najdete na SpotifyPodbeaniTunes nebo Google Podcast. Pořad pak můžete ohodnotit i na CSFD a pokud nás podpoříte na Herohero, budeme rádi. Dostanete za to možnost dostat se k naším podcastům dřív než ostatní a taky nám můžete pokládat otázky do MovieZone Live. 

Pusťte si i naše další videa: 

MovieZone Live #212

MovieZone Live Speciál: Klub rváčů

"Poulíček" Adam Ernest na pivu s Civalem

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace