Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

MovieZone vás zve do kina na sci-fi pecku Interstellar


ikona
Mr. Hlad
christopher nolaninterstellarkino aeromatthew mcconaugheypopkulturní milníky
Ke hvězdám s Nolanem 

Christopher Nolan natočil spoustu skvělých filmů. Vlastně všechny filmy, které natočil, jsou více či méně skvělé a pár jsme vám jich pouštěli i v rámci Popkulturních milníků podle MovieZone. Na ten dost možná nejlepší přišel čas teď. Spolu s Christopherem Nolanem, Matthew McConaugheym, Anne Hathaway, Michaelem Cainem a Mattem Damonem se tak budete moci znovu vydat ke hvězdám. Rok 2024 totiž začneme s klasikou Interstellar, která v roce 2024 oslaví deset let od premiéry. 

Velkolepá sci-fi, v niž skupina astronautů vyráží do vesmíru hledat nový domov pro lidstvo, které si dokázalo zdecimovat Zemi, je audiovizuálně dech beroucí podívaná, která je ovšem nejsilnější v práci s emocemi a pokud u ní budete brečet dojetím, nikdo se vám nezačne smát. Protože všichni okolo na tom budou asi podobně. Interstellar je boží a my jsme rádi, že ho můžeme promítat na velkém plátně. A rovnou dvakrát. 

Poprvé si na Interstellar můžete zajít do pražského kina Aero už v pondělí 15. ledna ve 20:00, zbývá však už jen opravdu málo lístků, takže byste si měli s jejich nákupem pospíšit, poslední lístky kupujte tady. Ale nebojte se, máme pro vás ještě jednu projekci navíc, ta proběhne v sobotu 20. ledna v 19:45 a vstupenky si můžete koupit zde. Jako vždycky vás čeká i krátký úvod a v tomhle případě můžeme ručit za to, že i fantastický filmový zážitek. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace