Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Vlkodlak mění hvězdu a blíží se natáčení


ikona
do_Od
BlumhouseChristopher AbbottLeigh WhannellRyan GoslingVlkodlak
Chystaný remake Vlkodlaka od Blumhousu se pomalu ale jistě začíná stávat realitou. 

Je to už pár let, co se oznámil remake Vlkodlaka s režisérem Neviditelného Leighem Whannellem u kormidla a Ryanem Goslingem v kůži (doslova) ústřední postavy. Produkovat měl Jason Blum a celé to mělo být podstatně modernější oproti těm starým verzím. Jenže v průběhu příprav se věci měnily, až nakonec Whannella nahradil Derek Cianfrance (Blue Valentine) – stále přitom bez konkrétní vidiny startu produkce. Teď navíc projekt zažil další škatulata, s trochou štěstí už však ty poslední.

Na křeslo režiséra se totiž vrací Whannell, odchází naopak Gosling, a na jeho místo přišel zatím ne moc známý herec Christopher Abbott. Co víc, snímek má ale konečně datum premiéry, Blumhouse jej hodlá do kin poslat příští Halloween.

Důvody posledních změn nikdo neoznámil, nicméně Cianfrance byl odjakživa zvláštní volbou (auteur co se najednou chopí žánrovky, byť se svým pomalu dvorním hercem), zatímco Whannell s Neviditelným i Upgradem dokázal, že si s žánry umí hrát moc hezky, a za malé peníze dokáže slušné kousky. Gosling má pak jistě zajímavější věci na práci, zatímco Abbott si zaslouží podobnou šanci prorazit. Vše se tak zdá být na správném místě.

Natáčení tedy začne co nevidět, přičemž o ději prakticky nic nevíme, scénář se dočkal tolika změn a oproti originálu bude nový film nejspíš vyprávět zcela jiný příběh, takže nemá smysl ani spekulovat. Nejspíš nás ale čeká nějaké to vytí, trhání končetin, možná i trocha předem odsouzené romantiky.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace