Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jak dlouhá bude druhá Duna?


ikona
do_Od
Denis VilleneuveDunaDuna: Část druhápokračovánístopáž
Délka nového snímku Denise Villeneuvea byla nejspíš odhalena. 

Legendární sci-fi román Duna spisovatele Franka Herberta je tak hutné dobrodružství, že když režisér Denis Villeneuve přistoupil k adaptaci příběhu, rozdělil jej hned na začátku na dvě části, a to i přesto, že neměl jisté, že dvojku skutečně natočí. Nakonec to klaplo, a kdyby nedošlo na letošní stávky, už jsme ji dokonce i mohli mít v kině za sebou.

Místo toho snímek dorazí do kin zkraje března příštího roku. Poslední dobou pak režisér film dost hypuje, údajně je mnohem akčnější a celkově lepší než jednička. To by ale nemuselo být vše, v čem dvojka první film pokoří. Údajně by mohla mít i delší stopáž.

Podle nových informací pocházejících od japonských regulačních úřadů by snímek měl nést stopáž 166 minut, což je ještě o 11 minut více, než měl první film, a zároveň nejvíce, co kdy Villeneuve do kin poslal. Pochopitelně se zatím nejedná o oficiální informaci a do premiéry koneckonců stále pár měsíců zbývá, konečná délka se tak stále ještě může změnit, na druhou stranu by nás asi nepřekvapilo, kdyby druhý díl byl přece jen delší. A co si budeme, 166 minut ještě v porovnání s některými letošními snímky není zase taková hrůza. Někteří by řekli ba naopak.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace