Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #747 o GTA VI a Barbenheimeru


ikona
do_Od
cillian murphyfalloutgame awardsgta 6james gunnmargot robbievíkendový výplach
Co vám uniklo v traileru na nové Grand Theft Auto a jak Margot Robbie a Cillian Murphy reagovali na dění kolem jejich letošních filmů? 

Tučný výplach 

Nepotismus týdne

V posledních týdnech se hodně řeší nepotismus v Hollywoodu. Někdy je to asi na místě, někdy vůbec, jako třeba v případě syna Meg Ryan Jacka Quaida ze seriálových Boys nebo Oppenheimera. Jak vidno z jeho rolí, sympatický herec už několikrát dokázal, že dokáže v pohodě stát na vlastních nohou a kritizovat ho jen kvůli jménu je prostě nefér, talentu má totiž na rozdávání. I proto se ho přesně tímto způsobem rozhodla maminka veřejně zastat.

Stejně tak absurdní je kritika Jamese Gunna, který teď do DCU obsadil podle očekávání svého bráchu Seana do role Maxwella Lorda (původně hraného Pedrem Pascalem ve dvojce Wonder Woman). I tady je třeba říct, že celá ta kritika je trochu směšná, protože zaprvé Sean hraje ve všech věcech svého bráchy, čili proč to řešit až teď, a za druhé je většinou tím posledním, co by na nich bylo špatně. To samé plati pro Gunnovu manželku Jennifer Holland. Takže…who cares?

BTS týdne

I kdyby vás letošní Fincher tolik nebavil, většina lidí se shoduje na tom, že bitka v Zabijákovi patří letos k těm nejlepším scénám vůbec. Netflix teď vydal video, ve kterým právě tuto sekvenci tvůrci rozebírají.

Herci týdne

Stávka skončila a to znamená, že Variety může zase rozjet sérii videí „Actors on Actors“, kdy k sobě dá dva herce a nechá je pár desítek minut kecat o všem filmovém. Letošní dvojičky se celkem povedly, ta asi nejzábavnější je ale jednoznačně Cillian Murphy a Margot Robbie, čili doslovný Barbenheimer.

Herní reveal týdne

Ačkoliv jsem byl z letošního ročníku The Game Awards mírně zklamán, pár zajímavých věcí se přece jen vylouplo. Třeba jako nová hra s Matthew McConaugheym, která by mohla kráčet ve šlépějích slavného Mass Effectu.

Herní trailer týdne

No a u herních trailerů ještě zůstaneme, protože druhá věc, která stála jako jedna z mála za pozornost na letošním TGA, byl nový trailer na Senua’s Saga: Hellblade II. S takovou úrovní grafiky se nedivím, že ta hra vzniká už x let.

Rozbor týdne

Linkovat sem trailer na šesté GTA by bylo asi zbytečné, touhle dobou už ho totiž viděl prakticky celý svět, nebo aspoň všichni, koho by to mohlo byť jen vzdáleně zajímat. Pokud by vás ale zajímala detailnější analýza toho, co všechno se v traileru objevilo, nebo na co tvůrci odkazovali, IGN pro vás udělalo šikovné video.

Konec světa týdne

Chtěli byste zažít Šíleného Maxe na vlastní kůži? Pak by vás mohl zajímat „festival“ Wasteland, kde si každý rok pár tisíc lidí zkouší, jaké by to asi bylo, kdyby nastal konec světa. Zajímavou reportáž z toho letošního ročníku teď najdete níže.

Druhý rozbor týdne

No a dáme si ještě jeden rozbor, tentokrát traileru na seriálový Fallout. Ten totiž dorazí příští jaro na Amazon a zatím to podle prvních fotek a záběrů vypadá, že nás čeká další prvotřídní herní adaptace. Ostatně za projektem stojí brácha Christophera Nolana Jonathan, který dělal například na seriálovém Westworldu. Co všechno ukázka prozradila se dozvíte níže.

Pitch týdne

Podobně jako se nám před časem přejedly Honest Trailers se to začíná maličko dít se sérií Pitch Meeting, na druhou stranu je třeba uznat, že tady alespoň ta kvalitativní laťka nepadá s časem tak strmě, ale pořád si zachovává nějakou úroveň. Důkazem budiž i nejnovější díl zaměřený na novou řadu Lokiho.

Duel týdne

Mr. Hlad se vás minule ptal, který ze starších kousků Bessona máte nejradši – Pátý element, nebo Leona. Výsledek byl dost vyrovnaný, nakonec to těsně urval Pátý element.

Dneska se podíváme na Godzilly. Zajímalo by mě jednoduše, jaký film s touhle atomovou kráskou máte nejradši. Jméno filmu a ideálně rok vzniku pište do předmětu, v textu se můžete rozepsat.

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (33)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace