Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Ryan Reynolds a Channing Tatum chystají akční komedii


ikona
Mr. Hlad
calamity hustlechanning tatumryan reynolds
Hollywood cítí hit 

Ať už se vám to líbí, nebo ne, Ryan Reynolds je jednou z největších hvězd současnosti. Sice většinou hraje jednu a tu samou roli – ukecaného a lehce otravného sympaťáka, jenž zvládá i akci – a logicky to už spoustu lidí nebaví, ale pořád je víc těch, které ano. A Reynolds na tom nehodlá minimálně v nejbližší době nic měnit. 

Příští rok ho uvidíme ve třetím Deadpoolovi, což bude jediná marvelovka, která zamíří do kin a navzdory režii průměrného Shawna Levyho si od filmu studio i diváci slibují velké tržby a snad i šanci napravit reputaci samotného Marvelu. Reynolds pro Deadpoola dýchá, sehnal Hugha Jackmana a mělo by dojít na opravdu velké množství návratů, cameí a odkazů. Jenže s akcí a hláškováním hodlá Reynolds pokračovat i v projektu s pracovním názvem Calamity Hustle. A nebude na to sám. 

Akční komedie, o niž se momentálně perou Warneři, Amazon a Netflix, se má točit okolo bývalého poldy a v současné době nepříliš úspěšného soukromého detektiva, kterému jde po krku mocný gangster. A aby přežil, musí najít svého bratra, jenž má prsty v loupeži diamantů. Vedle Reynoldse by se měl objevit Channing Tatum. Zní to vlastně dost obyčejně, ale zároveň jako projekt, který by mohl dát hodně prostoru oběma hvězdám a bude záviset na scénáři a režii, jestli z toho vyleze další Red Notice, nebo něco lepšího. Za kameru se postaví bratři Aaron a Adam Neeovi, ti natočili průměrnou dobrodružnou romanci Ztracené město. Takže nám asi nezbývá nic jiného než doufat, že tentokrát předvedou něco víc. 

---

Vytáhni v hospodě: Tatum a Reynolds už spolu dva filmy natočili, ale ani jednou se na plátně nepotkali. Tatum měl cameo ve Free Guy, oba dva pak miniroličky v Bullet Train. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace