Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Sony shání režiséra pro čtvrtého Spider-Mana


ikona
Mr. Hlad
drew goddardjon wattskravenmadam webspider-mantom hollandvenom
U Sony si kryjí záda 

U Sony se pokoušejí dojit Spider-Mana a ani ho k tomu vlastně nepotřebují. Příští rok dorazí do kin Madam Web,  Lovec Kraven i třetí Venom a pokud nedojde na nějaké překvapivé cameo, ani jednou u toho Spider-Man nebude. Ještě větší překvapení než cameo by ale bylo, kdyby se alespoň jeden z těch tří filmů povedl… no pojďme dál. O dalším Spider-Manovi se samozřejmě mluví a i když se všichni tváří, že bude bůhvíkdy, samozřejmě dřív nebo později dorazí. A to navzdory faktu, že o superhrdiny přestává být zájem. Pokud může být někdo v klidu, je to právě Spidey. Tom Holland před pár týdny řekl, že by do čtyřky určitě šel, kdyby měla dobrý příběh, takže o něj se asi bát nemusíme. Problém může být potenciálně s režisérem. 

Jon Watts si teď od pavoučího superhrdiny odskočil do thrillerového žánru a pracuje na projektu Wolves, v němž si George Clooney a Brad Pitt zahrají odborníky na řešení nepříjemných problémů, kteří musí kvůli svým případům spojit síly. Že by se Watts neplánoval vrátit ke Spider-Manovi, zatím nikdo neřekl, ale u Sony u podle všeho jednají s potenciálním náhradníkem, kdyby bylo potřeba. A je jím trochu ironicky Drew Goddard. 

Režisér povedené Chaty v horách a zajímavého propadáku Zlý časy v El Royale se totiž okolo Spider-Mana motá už zatraceně dlouho, už v roce 2013 chystal záporáckou týmovku Sinister Six, která měla být zasazená do spider-manovského světa s Andrew Garfieldem. Ale nedopadlo to. Stejný projekt oživil nedávno pro novou verzi Spider-Mana a tím, jak záporáci jako Venom a Kraven dostávají vlastní filmy, víceméně to k záporácké týmovce směřuje. Takže Goddard minimálně tuší, jak to u Sony chodí a asi by byl připravený naskočit, kdyby Watts řekl, že se mu do dalšího Spider-Mana nechce. Zatím jde však o nepotvrzené informace a spíš o snahu hlídat si záda, než regulérně hledat novou krev za kameru. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace