Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Nicolas Cage chce skončit s hraním ve filmech


ikona
do_Od
Dream ScenariofilmykariéraNicolas Cageseriály
Nicolas Cage zvažuje kariérní změnu. Od filmu by se chtěl přesunout k televizi. 

Zatímco Cage propaguje svoji novinku To se mi snad zdá (Dream Scenario), rozpovídal se maličko obecněji o tom, v jakém bodě se nachází jeho kariéra. Serveru Vanity Fair teď prozradil, že už v sobě má maximálně tři nebo čtyři filmy s tím, že vše, co chtěl kinematografii dát, jí v zásadě dal. Doplnil, že u svých zbývajících projektů tak hodlá být daleko vybíravější, protože si poslední role chce pochopitelně užít.

Takřka 60letý herec nicméně nehodlá pověsit hraní na hřebík kompletně. Kromě toho, že se hodlá více věnovat rodině, by si v budoucnu rád užil roli v nějakém prestižním televizním seriálu. Inspiraci k tomu získal sledováním Bryana Cranstona v Breaking Bad. Cage si v televizi zahrál kdysi dávno jako začínající herec, když natočil jeden pilot. Od té doby nic.

Jedním z těch zbývajících filmových projektů každopádně bude i sequel Obchodníka se smrtí, který se začne točit příští rok v březnu v Maroku. Co se jeho letošní chválené novinky týče, ta má na Rottenech 92 % a průměrné hodnocení 7,7/10. To divácké je 3,7/5. Jinými slovy se už nemůžeme dočkat na novinářskou příští týden.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace