Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #746 o Harley Quinn a pivu


ikona
Mr. Hlad
harley quinnjake gyllenhaaljiříkovo viděníroadhouserobocopvíkendový výplach
Co chystá drsňačka od DC? Jaké pivo byste si měli pořídit k Vánocům? A proč je Jake Gyllenhaal naštvaný?  

Zasněžený výplach

Práva týdne
Nevíme, jestli je to dobrá zpráva, nebo ne, ale Zack Snyder získal práva na projekt Blood and Ashes. O co jde? O potenciální sequel 300: Bitva u Thermopyl, který Snyder psal, ale studio o něj nemělo zájem. Mělo jít o napůl válečný a napůl milostný příběh o Alexandru Velikém. Co s právy bude Snyder dělat, zatím prý sám neví. Ale asi prý zkusí něco vymyslet. 

Tajemství týdne
Emma Stone uváděla novou Saturday Night Live a rozhodla se světu svěřit s tajemstvím dobré komedie. Tak trochu. Pokud tedy chcete vědět, jak v tomhle žánru uspět a co je nejdůležitější, ráda vám to řekne. 

Divadlo týdne
Netflixu už nestačí dělat jen filmy a seriály. Teď došlo i na divadlo. Netflix totiž produkuje divadelní hru Stranger Things: The First Shadow, která má mít premiéru v Londýně už 14. prosince. Mělo by jít o prequel z roku 1959 a venku jsou už první obrázky

Anime týdne
Animovaná Harley Quinn na HBO Max je jedna z nejzábavnějších superhrdinských věcí posledních let a pokud na ni nekoukáte, měli byste začít. Tahle drsňačka to zkoušela dvakrát v Sebevražedném oddílu a jednou nepříliš úspěšně sólo, ale teď přišel čas na něco nového. Spolu s dalšími parťáky ze Suicide Squad se totiž objeví v anime seriálu. The Suicide Squad Isekai. Mně to přijde dost nehezké, ale já o tom vím prd. 

Mrzení týdne
Doug Liman, režisér Agenta bez minulosti nebo Na hraně zítřka, natočil remake akční klasiky Roadhouse, ve které Jake Gyllenhaal půjde ve stopách Patricka Swayzeho a zahraje si bývalého zápasníka MMA, z něhož se stane vyhazovač. Film vznikal pro Amazon a oba pánové doufali, že by se mohl podívat i do kin. Reakce navíc byly víc než spokojené, ale pak přišla studená sprcha. Nový Roadhouse půjde podle všeho rovnou na stream, protože Gyllenhaal s Limanem nezvládli ukecat Jeffa Bezose, i když mu film promítali na jeho jachtě. Zatím ještě snad není dobojováno, ale vypadá to, že potenciální akční pecky se v kinech nedočkáme. Škoda, tohle mohlo být fajn. 

Figurka týdne
Nejsem úplně fanda figurek a podobných sběratelských konin. Nemám na to místo a většina z nich in přijde trošku za hranicí divnosti, kterou jsem schopný akceptovat. Ale Alexe Murphy z RoboCopa bych klidně mít mohl. Už kvůli té rozstřelené ruce

Hvězda týdne
Macaulay Culkin už pěkných pár let nenatočil velký film. Ale on ani nemusí, protože Sám doma je taková legenda, že by to stejně nepřekonal. I tak je trochu s podivem, že se své hvězdy na Chodníku slávy dočkal až letos. Ale zase to byla pěkná příležitost vidět pár starých známých. 

Podcast týdne
Rob Reiner natočil filmy jako Stůj při mně, Misery nechce zemřít nebo Princezna nevěsta. Teď se vrhl na podcasty a spolu s novinářkou Soledad O’Brien se rozhodli zkusit přijít na to, kdo zabil prezidenta Kennedyho

Pivo a dobrý skutek týdne
Lojza Ali Neumann nám rád pokládá dotazy v MZ Live a nedávno nám do kina Aero přinesl i svoje pivo. A dost nám chutnalo. Teď ho s parťáky udělal víc a pokud byste ho chtěli, můžete si ho taky pořídit a navíc uděláte dobrý skutek. Veškerý výtěžek z projektu Jiříkovi vidění totiž půjde na speciální zařízení OrCam MyEye pro milovníka piva Jiříka, který přišel o zrak. Tak před Vánoci udělejte dobrou věc a doma to zapijte dobrým pivkem

Duel týdne
Minule jsme se ptali, jestli je podle vás horší Flash, nebo Marvels. Marvelovský propadák podle vás dopadl ještě o dost hůř. 

Dnes se podíváme na Luca Bessona. Ten posílá do kin svou novinku DogMan, nás by ale zajímalo, jestli máte raději Bessonův Pátý element, nebo Leona. Názvy filmů pište do předmětu, v textu se rozkecejte. 

Za týden zdar

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (30)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace