Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Filmy v síti na prosinec o Ulož.to a Pivo s Adamem Ernestem z Bratrů a Párty Hárd na HH


ikona
Mr. Hlad
adam ernestfilmy v sítiheroherojack reachermaestrona pivu s civalemrebel moonwhat if
Novinky na streamovacích službách a pivo s hvězdou Bratrů a Párty Hárd 

Kvůli Covidu jsme museli na poslední chvíli zrušit MovieZone Live a natáčet budeme, až se redakce uzdraví, ale nebojte se, máme pro vás dost věcí, které můžete poslouchat. A tu jednu byste si měli poslechnout co nejdřív, aby vám něco zásadního neuteklo. Venku jsou totiž prosincové Filmy v síti, v nichž řešíme konec Uloz.to, nakupování Bluček a tak trochu nadáváme na to, že to se streamováním dopadlo jinak, než jak jsme pár let zpátky doufali. 

Zároveň pochopitelně dostanete tipy na filmy a seriály, na které se v posledním letošním měsíci můžete těšit a nebude toho málo. Ve své druhé sezóně se vrátí Reacher, aby zase extrémně zábavným způsobem ubližoval lidem, a s novou sezónou je tu i Co kdyby…?, dost možná nejlepší marvelovská věc posledních let. Z filmů se můžete těšit na potenciální oscarovku Bradleyho Coopera Maestro nebo na první část sci-fi spektáklu Zacka Snydera Rebel Moon. Pustit si nás můžete na Youtube a audio pak na SpotifyPodbeaniTunes nebo Google Podcast

Pokud si nás navíc předplácíte na Herohero, což byste měli, najdete tam nejnovější Na pivu s Civalem, do kterého jako host přišel Adam Ernest. Toho teď můžete v kinech vidět ve filmových Bratrech, do dějin kinematografie se zapsal jako Poulíček z Párty Hárd a povídat si budou o filmu, přípravě na náročné role, muzice i o tom, jak je to s velkými hereckými proměnami. Když náš tedy na Herohero podpoříte, můžete si pivo pustit, všechny naše podcasty dostanete s několikadenním předstihem a dostanete možnost pokládat nám otázky do MovieZone Live. A to už se vyplatí!

Pusťte si i naše další videa: 

MovieZone Live #211

EAF: Sága Rychle a zběsile

Na pivu s Civalem #5: Dokumentarista Bohdan Bláhovec

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace