Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Druhá Alita stále žije


ikona
do_Od
Alita: Bojový AndělJames CameronpokračováníRobert Rodriguezsci-fi
Cameronův dvorní producent se nevzdává naděje na pokračování Ality. 

V červenci James Cameron naznačil, že by se odvážné akční sci-fi Alita: Bojový Anděl mohlo dočkat alespoň jednoho pokračování. Tehdy prohlásil, že pokud to klapne, bude se natáčet v Austinu. Neprozradil však, jestli se k režii vrátí Rodriguez, nebo jestli dostane šanci tentokrát někdo nový. Stejně jako kdykoli předtím to ale pořád bylo spíš ve vodách „chtěli bychom“ spíš než „budeme“. Původní film měl totiž obří cenovku 200 milionů dolarů a celosvětově vydělal jen něco málo přes 400, tak tak se tedy studiu zaplatil. Nicméně kritiky to bavilo a mezi diváky se našla poměrně široká základna fandů, která vytrvale volá po sequelu. Jak to s ním vypadá teď?

Producent Jon Landau čerstvě v rozhovoru se Screen Rant uvedl, že jejich chuť se vrhnout na dvojku nikam nezmizela ani po měsících stávek. „Ano, rozhodně, věděl jsem, co odpovím, ještě než jste tu otázku dokončil. Jsem na ten film velmi hrdý, dělali jsme ho souběžně s Avatarem. Byl jsem s Robertem na place a se vším mu pomáhal, Jim se na tom taky podílel. Jednou večer to dávali na HBO a Jim se na to díval a po zhlédnutí mi zavolal. Řekl: ‚Jone, dávali Alitu, tak jsem se rozhodl, že se na to podívám. Je to dobrý film.‘ A má pravdu! Takže se chci jednoznačně do toho světa vrátit.“

Jinými slovy vůle se vrhnout na dvojku minimálně v táboře Camerona stále existuje, otázkou je, co na to studio Disney, které nyní bude primárně koukat po filmech, ze kterých můžou být jasné hity. Jako například třetí Avatar, kterého teď čekají dva hektické roky v postprodukci, než na Vánoce 2025 dorazí do kin. Snad se do té doby otázka pokračování Ality definitivně rozřeší.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace