Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

MovieZone vás zve do kina na Sám doma a Sám doma 2


ikona
Mr. Hlad
chris columbuskino aeromacaulay culkinpopkulturní milníkysám doma
Vánoční legenda v kině Aero. A rovnou dvakrát.  

Prosinec už je za dveřmi, což samozřejmě znamená, že budeme všichni koukat na vánoční klasiky. Ještě před tím, než vám do obýváků naběhne Popelka nebo Láska nebeská, případně dřív než se John McClane podívá do mrakodrapu společnosti Nakatomi, ale dorazí Kevin McCallister. 

Legendární Macaulay Culkin se totiž letos na jeden večer usídlí v našem oblíbeném kině Aero a to rovnou dvakrát. Už v pondělí 4. prosince tam totiž promítáme legendární Sám doma a jeho neméně povedené pokračování Sám doma 2: Ztracen v New Yorku. Na první díl téhle klasiky mezi rodinnými filmy, ve které vynalézavý prcek terorizuje dvojici zločinců a užívá si nečekané svobody, si můžete zajít v 18:00 a lístky můžete kupovat tady, dvojka pak začíná ve 20:30 a vstupenky můžete pořídit tady. A pokud chcete rovnou dvojitou porci, kupte si lístky na double feature za zvýhodněnou cenu. Těšíme se na vás. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace