Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Karate Kid se vrátí. A s ním obě jeho hvězdy


ikona
Mr. Hlad
cobra kaijackie chankarate kidralph macchio
Ralph Macchio a Jackie Chan budou trénovat novou generaci 

Popravdě úplně jsem nečekal, že série Karate Kid s námi bude i v roce 2023. Osmdesátková klasika, ve které Pat Morita učil Ralpha Macchia, jak být lepším člověkem, ale v případě nutnosti i jak někomu efektně zlomit nos, donutila jednu generaci diváků myslet si, že na ně čeká někde v sousedství starý Japonec a udělá z nich mistry bojových umění. Následovala tři pokračování, uspěl i remake s Jackiem Chanem a Jadenem Smithem, avšak značku udržuje při živote seriálový fenomén Cobra Kai. A teď se díky němu Karate Kid vrátí do kin. 

Jestli se teď ptáte, jestli se můžete těšit na Macchia, nebo na Chana, tak vás uklidníme. Dorazí oba dva. O příběh jako takovém zatím není nic známo, ale s účastí obou pánů se počítá, což potvrzuje i následující video. Sony navíc momentálně hledá kluka, který by byl napůl Číňan ve věku mezi patnácti a sedmnácti, uměl anglicky a pokud možno i mandarinsky a měl ideálně nějaké zkušenosti s bojovým uměním, případně alespoň tancem či gymnastikou. Dá se tedy předpokládat, že se bude trénovat nová generace. 

V každém případě očividně se tu bude sázet na nostalgii a zrovna tady to asi vůbec nevadí. Scénář napsal autor filmového Králíčka Petra Rob Lieber a režírovat by měl Jonathan Entwistle, tvůrce seriálů The End of the F***ing World a I Am Not Okay with It. Točit by se mělo podle všeho už na jaře. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace