Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #744 o Přátelích a Supermanovi


ikona
Mr. Hlad
adam driverfriendsgeorge lucasstar warssupermanted lassovíkendový výplach
Jak se s Matthewem Perrym loučili jeho kolegové? Jak vzlétl nejslavnější superhrdina? A chodí George Lucas do Disneylandu?  

Podzimní výplach

RIP týdne
Ke smrti Matthewa Perryho už se jeho herečtí kolegové ze seriálu Přátelé vyjádřili a teď se Jennifer AnistonDavid SchwimmerLisa KudrowMatt LeBlanc a Courntey Cox rozhodli zavzpomínat na něj na svých instagramových účtech. 

Song týdne
Jason Sudeikis a Hannah Waddington spolu zazářili v seriálu Ted Lasso a teď se potkali znovu. Tentokrát na jevišti a s mikrofonem a vystřihli Shallow od Lady Gaga ze Zrodila se hvězda. A je to dost povedené. 

Scéna týdne
Když Richard Donner natočil prvního Supermana, byl to nejen hit, ale i malá filmová revoluce. Snad vůbec poprvé totiž na plátně člověk létal a vypadalo to uvěřitelně. Christopher Reeve se zapsal do dějin a zrodiila se filmová klasika. A takhle nějak to vypadalo. 

Rodinné foto týdne
Představte si, že se prohrabáváte rodinnými fotkami z roku 2005, kdy jste si udělali jako famílie výlet do Disneylandu a najednou koukáte, že na jedné z nich vám v pozadí sedí někdo, kdo tam úplně nepatří. George Lucas byl asi obhlížet terén, kdyby chtěl náhdou myšák koupit jeho Hvězdné války. 

Sušenka týdne
Natáčení Robocopa bylo pro jeho představitele Petera Wellera peklo. Náročné podmínky, extrémně těžký kostým, ve kterém bylo strašlivé vedro a člověk nic nevidí... To je logicky situace, která si žádá sušenky. A když Robocop sušenky nedostane, může to být problém. 

Reakce týdne
Adam Driver je dobrý herec. Ale asi trochu vůl. Při tiskovce k jeho novince Ferrari se ho zeptali na scénu ne úplně dobře vypadající havárie, která už v traileru zaujala tím, že nepůsobí příliš dobře. No a jeho reakce nebyla zrovna profesionální. 

4K týdne
Fandové Jamese Camerona se můžou v prosinci těšit na jeho kousky ve 4K. Pátého prosince vyjde k pětadvacátému výročí Titanic, o týden později pak budou následovat Pravdivé lži, Propast, Vetřelci a oba díly Avatara. Takže pokud už řešíte Vánoce, tohle by vám to mohlo usnadnit. 

Kino týdne
Chodit do kina je vcelku bezpečný koníček. Když to nevyjde, někdo vás polije Colou, nejhůř narazíte na opilého dementa, který chce dělat bordel. Ale v Indii, to je jiná sranda. Na projekci akčního hit Tiger 3 se to totiž docela rozjelo. 

Tanec týdne
Kevin Bacon posledních pár měsíců stávkoval, jako všichni hollywoodští herci. Stávka ale skončila, a tak se to rozhodl oslavit tancem. A ne jen tak ledajakým, zatančil si totiž ve stylu svého ikonického vystoupení z Footloose

Duel týdne
V minulém výplachu se vás do_od ptal, koho byste obsadili jako Elona Muska do jeho plánované biografie. Padaly nápady jako Justin Timberlake nebo Joseph Gordon-Levitt, nejčastěji to byl ale Kevin Durand. A s tím lze určitě souhlasit. 

Tentokrát se podíváme na Tajemství a smysl života a jeho čmeláka. Zajímalo by nás, jaký byl nejošklivější trik, jaký jste kdy ve filmu viděli. Názvy filmů pište do předmětu, v textu se rozkecejte. 

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace