Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Našla nová Fantastická čtyřka svou první hvězdu?


ikona
Spooner
fantastická čtyřkamarvelpedro pascal
Oznámení obsazení nové Fantastické čtyřky se konečně blíží. Kdo je největším kandidátem na roli Mr. Fantastica? 

Scenáristická i herecká stávka jsou konečně za námi, což v Hollywoodu znamená návrat k natáčení a v neposlední řadě také spoustu castingových novinek, na jejichž oznámení se čekalo v některých případech proklatě dlouho. Mezi ty nejočekávanější patří rozhodně ohlášení tváří nové Fantastické čtyřky. Čtveřice legendárních komiksových hrdinů se po příšerných pokusech od Tima Story a naprosté střely mimo od Joshe Tranka tentokrát dočká reparátu v samotném MCU a o jeho možném obsazení se spekuluje prakticky od ohlášení projektu. Fanouškovské sny samozřejmě nabraly na obrátkách, nejvíce se skloňovala jména Johna Krasinskiho a Emily Blunt, internetové drby však později pro roli Reeda Richardse favorizovaly jména jako Adam Driver, Matt Smith či Jake Gyllenhaal. Pravda ale bude podle všeho trošku jinde. 

Podle nejnovějších zákulisních informací a spekulací má k roli Reeda Richadse aka Mr. Fantastica, tedy lídra Fantastické čtyřky, aktuálně nejblíže Pedro Pascal. Ten si letos užívá velké popularity díky roli Joela v seriálové adaptaci hry The Last of Us a třetímu Mandalorianovi. Potvrdil tak status čím dál oblíbenějšího herce, jehož uvidíme např. v druhém Gladiátorovi a celkově začíná být jeho diář poměrně plný. A nyní si možná připíše na konto účast v další velké franšíze, kde si zahraje vědce a jednu z nejchytřejších postav v MCU, co umí navíc solidně roztahovat své tělo. 

Spekulace kolem Pascalova obsazení se pak liší. Podle některých má oblíbený herec už podepsáno, podle dalších zdrojů se stále vyjednává a jiní zase píší, že se studio s Pascalem snaží doladit termín natáčení. Všichni se ovšem shodují na tom, že právě Pascal má k roli Richardse nejblíže. Nechme se tedy překvapit, zda se v nové Fantastické čtyřce, kterou natočí dosud seriálový režisér Matt Shakman, opravdu objeví či jestli bude jeho jméno smeteno ze stolu jako další z mnoha fám. A zda bude do role Susan Storm potvrzena dlouho spekulovaná Vanessa Kirby. Oficiálního oznámení kompletního obsazení bychom se ostatně měli dočkat už velmi brzy.

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (27)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace