Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #743 o Looney Tunes, Terminátorovi a Netflixu


ikona
do_Od
doctor whoLooney Tunesnetflixterminátortimothée chalametvíkendový výplachzaklínač
Co všechno oznámil Netflix a kam se poděly staré epizody Doctora Who? 

Klidný výplach

Idioti týdne

Studio Warner Bros. zrušilo další hotový film. Tentokrát se jedná o hybridní snímek Coyote vs. Acme, v němž si kromě animovaných postaviček z Looney Tunes měl zahrát taky zcela živý John Cena. Warneři za něj dostanou 30 milionů dolarů jako odpis na daních, protože nevěřili, že by film vydělal. Jediný problém? Snímek měl řadu testovacích projekcí a diváci z něj byli nadšení. Navíc se k jeho koupi stavělo hned několik velkých zájemců. Jinými slovy tak Zaslav a spol. raději spláchli do záchoda práci stovek lidí, která podle všech dostupných informací byla fakt dobrá, jenom aby měli krátkodobý cashflow. Studio to dostává právem sežrat několik dní v řadě, navíc byl na filmu jedním z producentů i James Gunn, lidé tak spekulují, že když může studio zrušit film jemu, co Warnerům brání v tom, aby ho zrušili komukoli jinému. A proč by za takových okolností pro tuhle společnost kdokoli dobrovolně pracoval? Upřímně nechápu Zaslavovu krátkozrakou strategii, ale jak někdo správně poznamenal  jestli nedokážou kravaťáci ze studia prodat už ani dobré filmy, možná by si měli začít hledat jiný typ práce. Tady je každopádně video od skladatele Stevea Price.

Skeč týdne

S koncem stávky se herci vrací nejen do práce na placech, ale i do televizních pořadů typu SNL, aby se rozjela zase nějaká ta propagace. Tenhle víkend se pak shodou okolností mezi prvními objevil Timothée Chalamet, jehož polozpívaný/polorapovaný monolog a kupu dalších skečů najdete na YouTube, já se rozhodl vytáhnout pokračování jednoho staršího, které zaujme nejen bizarní tématikou, ale i vymazlenými kulisami jako z Terminátora.

Oznámení týdne

No a když už jsme u toho Terminátora. Netflix oznámil nový anime seriál od scenáristy Mattsona Tomlina (Matka versus Android, komiks Batman: Dvojník). O co, že to nakonec bude nejzajímavější pokračování od T2.

Druhé oznámení týdne

Netflix se rozšoupnul a tak těch oznámení přišlo tenhle týden trochu víc. To druhé tentokrát představilo kratičký teaser na nového animovaného Zaklínače The Witcher: Sirens of the Deep, který dorazí koncem příštího roku. A zajímavé to je hlavně tím, že ho bude dabovat ten pán z her, zatímco Yennefer si nadabuje Anya Chalotra. Za mě cool kombo a těším se.

Herní kritika týdne

Vyšlo nám nové Call of Duty: Modern Warfare III, jehož vývoj trval místo obvyklých tří let jen 16 měsíců a světe div se, je to průšvih. Kritiku schytala zejména single-playerová část (které doteď fungovaly vždycky poměrně obstojně), pokud vás tedy zajímá, co je na ní tentokrát špatně, následujíc video to shrnuje docela hezky.

Krádež týdne

Doctor Who patří k milníkům britské televizní tvorby, v 60. a 70. letech ale bohužel epizody seriálu zabíraly moc místa (neptejte se…), takže je BBC vyhodila. Některé zničené či vyhozené starší epizody se od té doby podařilo navrátit, 97 ale stále chybí. Teď by jich dokonce mohlo chybět už jen 95, protože filmový sběratel John Franklin zná umístění dalších dvou, tvrdí však, že se jejich majitelé obávají epizody vrátit ze strachu, že by je BBC mohla žalovat a čekaly by je potíže se zákonem. Tak snad to nebude tak horké a podaří se najít kompromis.

Kauza týdne

Zkraje týdne jsme se dozvěděli, že Homer Simpson už nebude škrtit Barta, protože „časy se změnily“. Tak to alespoň bylo reportováno mnohými filmovými a seriálovými servery. O pár dní později ale jeden z producentů seriálu zveřejnil obrázek, na kterém Homer škrtí Barta se slovy: „why you little clickbaiting-!!“ Zjevně to tedy bylo vytrženo z kontextu a tenhle starý running gag bude přece jen pokračovat.

Reklama týdne

Je to tady, vážení, Vánoce byly oficiálně zahájeny, John Lewis totiž zveřejnil novou reklamu, takže si připravte kapesníčky a vytáhněte světýlka, než k vám domů přijde strašit Mariah Carey a už nebude úniku.

Podvod týdne

Chcete být milionářem ve světě 007? Producenti a majitelé práv na Bonda sice uzavřeli deal s Amazonem, nekývli však na bambilion televizních spin-offů, takže se studio s vlastní streamovací službou muselo prozatím spokojit jen s pořadem, ve kterém Brian Cox provádí pár šťastlivých účastníků po světě, zatímco se dotyční snaží získat milion liber. A jak tvůrci zlákali do role samotného Coxe? Prostě tak, že si celou dobu myslel, že jedná o roli v nové filmové bondovce. Tomu se říká pech.

Duel týdne

Mr. Hlad se minule ptal, jaká hra by si podle vás zasloužila filmové zpracování. Nápady si můžete projí tady, náš vlastní wishlist jsme pak sepsali zde.

Dneska se podíváme na Elona Muska. Ten se totiž dočká filmového portrétu od Darrena Aronofskyho, a mě by jednoduše zajímalo, kdo by si ho podle vás měl zahrát. Vaše nápady pište do předmětu a v textu se rozepište. Já hlasuju pro Kathy Bates.

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (23)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace