Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Představení Encyklopedie hororového filmu a pivo s producentem Pavlem Strnadem


ikona
Mr. Hlad
encyklopedie akčního filmumistřina pivu s civalemnávrat idiotapavel strnadštěstí
Představujeme naši novou knížku a Cival si dal pivo s producentem Návratu idiota a Roku ďábla.  

Na klasické MovieZone Live si budete muset počkat do příštího týdne, ale přesto pro vás i tentokrát pár zajímavých videí a podcastů máme. A dojde na rozhovor s člověkem, který pro český film udělal opravdu hodně, i na trošku hrůzy. 

Nejdřív tu máme nový díl Na pivu s Civalem, kam přišel na návštěvu Pavel Strnad, producent jenž je podepsaný pod těmi nejlepšími kousky, jaké u nás v posledních třiceti letech vznikly. Rok ďábla, Návrat idiota, Protektor, Alois Nebel, Štěstí… no není toho málo. S Civalem řeší, jaká je vlastně role producenta u českých filmů, který neúspěch ho nejvíc mrzí i jak se hledají budoucí herecké hvězdy. Na pivu s Civalem a Pavlem Strnadem si můžete pustit na Youtube a audioverze najdete na SpotifyPodbeaniTunes nebo Google Podcast. Ohodnotit ho pak můžete na CSFD

A dál tu máme jednu trošku speciální věc. Asi jste zaznamenali, že nám vyšla Encyklopedie hororového filmu. Naše největší a troufáme si říct, že i nejlepší knížka a budeme ji křtít v pondělí 20. listopadu v kině Aero, kde si pustíme i Vymítače ďábla. Ještě před tím vám ale tuhle bichli představíme, doporučíme pár kousků, o kterých jsme rádi psali a četli, a představíme Honzu Gála, bez něhož by knížka dost možná vůbec nevznikla. 

O Encyklopedii akčního filmu se dozvíte na Youtube a audio si můžete poslechnout na SpotifyPodbeaniTunes nebo Google Podcast. A pokud vás naše videa a podcasty baví, budeme rádi, když nás podpoříte na Herohero, kde nám můžete pokládat dotazy do MZ Live a k našim videím se dostanete o několik dní dřív než ostatní. 

Pusťte si i naše další videa

MovieZone Live #210

První dojmy z komiksovky Marvels

MovieZone Live Speciál: Základní instinkt

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace