Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Protivný sprostý holky: Trailer

příspěvky 1 - 6 Napsat příspěvek
Ke zbytku se nechci vyjadřovat nebo na to nemám názor, ale Angourie Rice je top herečka, která má na výkon a kariéru toho nejlepšího z původního dívčího obsazení. 

verst: Ano, je to pro generaci milovníků Taylor Swift. :D
886224
Ke zbytku se nechci vyjadřovat nebo na to nemám názor, ale Angourie Rice je top herečka, která má na výkon a kariéru toho nejlepšího z původního dívčího obsazení.  verst: Ano, je to pro generaci milovníků Taylor Swift. *:D*
1 0
reagovat
Sorry, ale tohle je přesně pro tuhle generaci. :D

Jestli je to dobře, nebo ne... To už je na každým z nás, ale já měl při traileru takovej přiblbej úsměv na tváři. Teplej černej borec, puťka, bitch & crew... To prostě jede podle zajetýho High School mustru.

"Původní" film neuctívám. Tohle nikdy neuvidím. Ale apriori na tom tolik zas-až-tak-špatnýho nevidím.
886223
Sorry, ale tohle je přesně pro tuhle generaci. *:D* Jestli je to dobře, nebo ne... To už je na každým z nás, ale já měl při traileru takovej přiblbej úsměv na tváři. Teplej černej borec, puťka, bitch & crew... To prostě jede podle zajetýho High School mustru. "Původní" film neuctívám. Tohle nikdy neuvidím. Ale apriori na tom tolik zas-až-tak-špatnýho nevidím.
3 -1
reagovat
reaguje na: Memphis
"Mimochodem, film bude muzikál, protože divadelní adaptace původního filmu je muzikál." - díky, já měl jakési tušení, že nějaký divadelní muzikál existuje, ale nebyl jsem si jistý (a až tak mě to nezajímalo, abych si to zjišťoval). :+

To je každopádně informace, která by se byla moc hodila do toho popisku traileru - už jen proto, že na některé ty otázky tam kladené přímo odpovídá... ;)
886222
"Mimochodem, film bude muzikál, protože divadelní adaptace původního filmu je muzikál." - díky, já měl jakési tušení, že nějaký divadelní muzikál existuje, ale nebyl jsem si jistý (a až tak mě to nezajímalo, abych si to zjišťoval). *:+* To je každopádně informace, která by se byla moc hodila do toho popisku traileru - už jen proto, že na některé ty otázky tam kladené přímo odpovídá... *;)*
886218
2 -1
reagovat
reaguje na: SeldomSeen
"a pro ně ten původní film může být už beznadějně retro" -- No, pockej. Vzdyt jen v mode se dnes jedou total nulta leta. Zvlast u mladych. :)) A spousta filmu a serialu z te doby jsou dokonale time capsules. Trailer jsem nepoustel, film neuvidim, ale staci mi "studio: Paramount Pictures". Tohle na me proste pusobi jak dalsi jejich beznadejna snaha ozivit (nebo parazitovat) na tech par znackach, co maji.
886221
"a pro ně ten původní film může být už beznadějně retro" -- No, pockej. Vzdyt jen v mode se dnes jedou total nulta leta. Zvlast u mladych. :)) A spousta filmu a serialu z te doby jsou dokonale time capsules. Trailer jsem nepoustel, film neuvidim, ale staci mi "studio: Paramount Pictures". Tohle na me proste pusobi jak dalsi jejich beznadejna snaha ozivit (nebo parazitovat) na tech par znackach, co maji.
886216
3 0
reagovat
reaguje na: SeldomSeen
:+

Mimochodem, film bude muzikál, protože divadelní adaptace původního filmu je muzikál.

Jon Hamm ve filmu hraje zřejmě proto, že si s Tinou sedli na place 30 Rock, a taky možná trochu proto, že, upřímně, zase tolik velkých rolí nedostává.
886218
*:+* Mimochodem, film bude muzikál, protože divadelní adaptace původního filmu je muzikál. Jon Hamm ve filmu hraje zřejmě proto, že si s Tinou sedli na place 30 Rock, a taky možná trochu proto, že, upřímně, zase tolik velkých rolí nedostává.
886216
3 0
reagují: SeldomSeen
reagovat
Nic ve zlém, ale tenhle "hejt" mi přijde poměrně dost mimo...:- Samozřejmě, že fanoušci originálu novou verzi nepotřebují, ale pro ně přece určená není - tohle je mířeno na lidi, kteří v době jeho vzniku ještě dávno nebyli ani na světě, a pro ně ten původní film může být už beznadějně retro... Přitom příběh nepochybně stále relevantní, takže dát jim ho v kulisách jim povědomých určitě smysl dává :+ 

No a jestli tam proti originálu budou navíc ještě hudební čísla (z traileru mimochodem nijak zvlášť nevyplývá, že by mělo jít vyloženě o muzikál, ale třeba máte lepší informace), tak i to je spíš důvod ospravedlňující vznik remaku, než proti němu, ne?

A tvrdit na základě traileru, nota bene takhle klipovitého, že v tom filmu "nefunguje vůbec nic" (příběh? postavy?), to se na mě nezlobte, to už je vyloženě level křišťálové koule...8)

Film nikomu necpu (sám ho také neuvidím - nevidím důvod), ale žádný zločin proti lidskosti či kinematografii na mě z toho traileru nekřičí, tak třeba zase trochu soudnosti, ne? :)
886216
Nic ve zlém, ale tenhle "hejt" mi přijde poměrně dost mimo...*:-* Samozřejmě, že fanoušci originálu novou verzi nepotřebují, ale pro ně přece určená není - tohle je mířeno na lidi, kteří v době jeho vzniku ještě dávno nebyli ani na světě, a pro ně ten původní film může být už beznadějně retro... Přitom příběh nepochybně stále relevantní, takže dát jim ho v kulisách jim povědomých určitě smysl dává *:+*  No a jestli tam proti originálu budou navíc ještě hudební čísla (z traileru mimochodem nijak zvlášť nevyplývá, že by mělo jít vyloženě o muzikál, ale třeba máte lepší informace), tak i to je spíš důvod ospravedlňující vznik remaku, než proti němu, ne? A tvrdit na základě traileru, nota bene takhle klipovitého, že v tom filmu "nefunguje vůbec nic" (příběh? postavy?), to se na mě nezlobte, to už je vyloženě level křišťálové koule...*8)* Film nikomu necpu (sám ho také neuvidím - nevidím důvod), ale žádný zločin proti lidskosti či kinematografii na mě z toho traileru nekřičí, tak třeba zase trochu soudnosti, ne? *:)*
11 -3
reagují: The Joker, Memphis
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se