Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Na obzoru: Démoni, mimozemšťané a horolezci


ikona
Mr. Hlad
dirty angelsdoug limaneva greeneverestewan mcgregorjosh hartnettmartin campbellmike flanaganna obzorustephen kingtom hiddleston
Vyšplhá Ewan McGregor na Mount Everest? Zvládne Mike Flanagan natočit další skvělou adaptaci povídky Stephena Kinga? A koho pošle do akce režisér Casino Royale?  

Rubrika Na obzoru se bude objevovat vždy dvakrát do měsíce. Vždycky do ní nacpeme deset chystaných projektů, které se momentálně kutí u nás, v Hollywoodu nebo někde jinde. Takže pokud chcete být připraveni na to, co přijde do kin za pár týdnů, měsíců nebo let, pečlivě ji sledujte.

V hororu Sting se bude mladá dívka starat o mimozemského pavouka. A ten začne růst a mít velký hlad. V nové verzi thrillerové klasiky Mzda strachu budou čtyři hrdinové převážet náklad nebezpečného nitroglycerinu. 

Eva Green bude spolu s dalšími hrdinkami v novince Martina Campbella Dirty Angels bojovat proti ISIS. V thrilleru Barron's Cove se zoufalý otec rozhodne unést vraha svého syna. 

V akční podívané Fight or Flight musí Josh Hartnett na palubě letadla ochránit nevinnou ženu před bandou zabijáků. Ve fantasy hororu The Life of Chuck od Stephena Kinga bude Tom Hiddleston vyprávět příběh o svém ponurém dětství.

U dramatu Rob Peace se Chiwetel Ejiofor postavil za kameru a hodlá vyprávět příběh kluka z chudinských poměrů, který bojuje o svou šanci na vzdělání. V hororu Late Night with the Devil se démoni dostanou do tisíců domácností díky televiznímu vysílání. 

Ewan McGregor se pod dohledem režiséra Agenta bez minulosti Dougla Limana pokusí vyšplhat na nejvyšší horu světa Everest. V dramatu Audrey's Children se mladá doktorka rozhodně zkusit experimentálním způsobem léčit rakovinu. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace