Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Perinbaba a dva světy: Trailer

příspěvky 1 - 8 Napsat příspěvek
Vypadá to jako ty kýčovitý ruský pohádky z poslední doby (Bohatýr), který jsou aspoň zábavný. 
887342
Vypadá to jako ty kýčovitý ruský pohádky z poslední doby (Bohatýr), který jsou aspoň zábavný. 
0 0
reagovat
Ještě že se toho nedožil Juraj Jakubisko. 

Ale vážně. První Perinbabu miluju. Je to krásná a magická pohádka, která mi je už několik let bližší než Tři oříšky pro Popelku. Perinbaba má fantastickou atmosféru, nádherně temný pohádkový příběh, skvěle napsané postavy a skvělé herecké obsazení. Jsem stále přesvědčený, že druhá Perinbaba nikdy neměla vzniknout. Nejen že to s prvním dílem nemá nic společného, ale doslova tu trhá uši čeština. Nedá se to poslouchat, Perinbabu musím slyšet pouze ve slovenštině. Škoda, Juraj Jakubisko se mohl rozloučit důstojněji než tímhle rádoby temným pokusem o jakési fantasy. 
887340
Ještě že se toho nedožil Juraj Jakubisko.  Ale vážně. První Perinbabu miluju. Je to krásná a magická pohádka, která mi je už několik let bližší než Tři oříšky pro Popelku. Perinbaba má fantastickou atmosféru, nádherně temný pohádkový příběh, skvěle napsané postavy a skvělé herecké obsazení. Jsem stále přesvědčený, že druhá Perinbaba nikdy neměla vzniknout. Nejen že to s prvním dílem nemá nic společného, ale doslova tu trhá uši čeština. Nedá se to poslouchat, Perinbabu musím slyšet pouze ve slovenštině. Škoda, Juraj Jakubisko se mohl rozloučit důstojněji než tímhle rádoby temným pokusem o jakési fantasy. 
4 -1
reagovat
reaguje na: drive
dal by solidne 2* a v zivote bybto nechcel vidiet zase8)inak ja to tiez nemam rad
887339
dal by solidne 2* a v zivote bybto nechcel vidiet zase*8)*inak ja to tiez nemam rad
887336
2 -2
reagovat
Mr.Hlad nevidel Perinbabu... :o 
887336
Mr.Hlad nevidel Perinbabu... *:o* 
2 -2
reagují: pepo
reagovat
Tohle je za mě žhavý adept na nejhorší casting hlavních rolí za opravdu hodně dlouhou dobu. Nechápu, jak mohl takový matador, jako Jakubisko, obsadit už dle trailerů takové vemeno, jako Frlajs, a ještě ho obohatit tím "rohovým" účesem. Plus i ta Frištík působí už v tralieru dost marně. Z dvojky bude pravdpěpodobně nejlepší Žbirkova píseň, která doprovázela první trailery, a snad zazní i ve filmu.
Slovenskej folklór v pohádkách je značně odlišnejch od toho našeho, jejich pohádky působí zpravidla mnohem víc temně a depresivně. Řekl bych, že i proto se u nás koprodukční (Č)SR pohádky z dob společného státu moc nereprízují. Ono to bylo vidět i na loňském Bebjakově filmu pro ČT, který si z tohohle klasického Slovenského stylu dost přinesl. Za mě je škoda, že právě v Perinbabě tohle Jakubisko kombinoval s takovou tou klasickou dětinskoustí a naivitou znázornění toho mysteriózního světa Perinbaby. Kdyby to bylo čisté temné fantasy, tak je to pro mě osobně lepší film.
887326
Tohle je za mě žhavý adept na nejhorší casting hlavních rolí za opravdu hodně dlouhou dobu. Nechápu, jak mohl takový matador, jako Jakubisko, obsadit už dle trailerů takové vemeno, jako Frlajs, a ještě ho obohatit tím "rohovým" účesem. Plus i ta Frištík působí už v tralieru dost marně. Z dvojky bude pravdpěpodobně nejlepší Žbirkova píseň, která doprovázela první trailery, a snad zazní i ve filmu. Slovenskej folklór v pohádkách je značně odlišnejch od toho našeho, jejich pohádky působí zpravidla mnohem víc temně a depresivně. Řekl bych, že i proto se u nás koprodukční (Č)SR pohádky z dob společného státu moc nereprízují. Ono to bylo vidět i na loňském Bebjakově filmu pro ČT, který si z tohohle klasického Slovenského stylu dost přinesl. Za mě je škoda, že právě v Perinbabě tohle Jakubisko kombinoval s takovou tou klasickou dětinskoustí a naivitou znázornění toho mysteriózního světa Perinbaby. Kdyby to bylo čisté temné fantasy, tak je to pro mě osobně lepší film.
2 -1
reagovat
To nebude pro každého :D:D:D:D
887324
To nebude pro každého *:D**:D**:D**:D*
0 0
reagovat
Kto videl jednotku(Hlad fakt by si si to mal pozrieť :+) musí uznať že je to už kultová vec a každoročne to na Vianoce beží v telke,ja som to nikdy nebral ako "rozprávku" na mňa to vždy pôsobilo dosť temne a miestami s erotickým podtónom :D a s krásnou hudbou :)takže od tohto čakám jedno veľké špatné a nejak nechápem že mali potrebu točiť pokračovanie ;)
887317
Kto videl jednotku([i]Hlad[/i] fakt by si si to mal pozrieť *:+*) musí uznať že je to už kultová vec a každoročne to na Vianoce beží v telke,ja som to nikdy nebral ako "rozprávku" na mňa to vždy pôsobilo dosť temne a miestami s erotickým podtónom *:D* a s krásnou hudbou *:)*takže od tohto čakám jedno veľké špatné a nejak nechápem že mali potrebu točiť pokračovanie *;)*
1 -1
reagovat
Prvu Perinbabu rozhodne odporucam. Keby som ju mal stylom k niecomu porovnat tak ma velmi podobny "feel" ako Herzova Panna a Netvor. Krasna hudba Petra Hapku, temna snova atmosfera. Urcite jeden z najlepsich slovenskych filmov.

Necakam od novinky nic dobre, takze moze len prekvapit
887316
Prvu Perinbabu rozhodne odporucam. Keby som ju mal stylom k niecomu porovnat tak ma velmi podobny "feel" ako Herzova Panna a Netvor. Krasna hudba Petra Hapku, temna snova atmosfera. Urcite jeden z najlepsich slovenskych filmov. Necakam od novinky nic dobre, takze moze len prekvapit
2 -1
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se