Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #742 o Pánovi prstenů a Beatles


ikona
Mr. Hlad
beatleslord of the ringsmatthew perryscarlett johanssonvíkendový výplachwarcraft
Jak vypadá nový herní Warcraft? Co má Peter Jackson společného s Beatles? A jak to dopadne, když se Češi vydají do Středozemě?  

Řádný výplach

Nadace týdne
Matthew Perry řekl vloni v jednom podcastu, že nechce, aby si ho lidi pamatovali jako televizní hvězdu, ale jako někoho, kdo ostatním pomáhal s jejich démony. Sám s tím měl dost zkušeností. A jeho přání se mu částečně snad vyplní, protože vznikla Matthew Perry Foundation, který by měla pomáhat lidem bojujícím se závislostmi

Warcraft týdne
Ne, o filmové dvoje žádné novinky nemám, ale blíží se další herní rozšíření, tentokrát nazvané The War Within. A Blizzard vždycky uměl nalákat, takže to i tentokrát vypadá skvěle. Až na to uncanny valley v očích hlavního hrdiny. Jinak by to ale klidně mohlo do kin. 

Black Friday týdne
Ve Walmartu budou mít na Black Friday slevy, takže se nakupující opět promění ve zvířata a bude to vypadat jako při rabování. Na druhou stranu oznamovat tuhle akci reklamou, ve které jsou tři ze čtyř Protivných sprostých holek, má docela styl. 

Žaloba týdne
Scarlett Johansson se zlobí. A má k tomu dobrý důvod. Společnost stojící za aplikací Lisa AI: 90s Yearbook & Avatar app se totiž rozhodla využít její tvář a hlas ke své propagaci a ukázat, jak s její pomocí můžete vytvářet obrázky i hlas. A ukázalo to na videu, ve kterém skutečná Johansson láká na premiéru Black Widow, jen aby se pak objevily fotky a hlas, které ji připomínají… no velmi. Tohle asi jinak skončit nemohlo a teď si chvilku svět a právníci budou muset vyjasňovat, kde se stanoví hranice toho, co se může a co ne. 

Song týdne
Beatles se rozpadli už před docela dlouhou dobou, to jste nejspíš zaznamenali. Přesto se povedlo po letech dodělat song, který měli Brouci rozpracovaný a venku je konečně jejich definitivní poslední písnička Now and Then. A k ní i klip, na kterém dělal Peter Jackson. 

Druhý song týdne
Já to sem prostě jenom dám a komentáře si budu šetřit na později. Vali je dcera Petra Vachlera a pro jeho Tajemství a smysl života nazpívala písničku, o které můžete myslet, co chcete. Za mě to ale vyhráli Beatles. 

Figurína týdne
Dwayne Johnson je v Paříži a chvilku si tam pobude, ale asi s ním moc nepokecáte. V muzeu Grévin totiž odhalili jeho voskovou figurínu. A není dobrá, minimálně podle samotného Johnsona, kterého překvapilo hlavně to, že má úplně jinou barvu kůže než on. Ale bere to s humorem, prý teď společně řeší nápravu a on se těší, až přijede do Francie a dá si sám se sebou drink

Film týdne
O fanouškovském filmu ze světa Středozemě Stíny Kraje jsme už kdysi psali v souvislosti s trailerem, teď je ale venku celý a vy se na něj můžete podívat. Děj vychází z několika Tolkienových příběhů, za celým projektem stojí srdcaři a evidentně se na něm celkem nadřeli. 

Tribute týdne
Youtube teď bude plný videí, která skládají poctu Matthew Perrymu, tak my vám sem taky jedno dáme. Je ho škoda. 

Duel týdne
Posledně jsme se ptali na Mika Flanagana a jeho seriály a chtěli jsme vědět, jaký je podle vás nejlepší. Vyhrál Dům na kopci, který měl přeci jen nejblíž ke klasickému hororu. 

Dnes se podíváme na filmy podle her. Na jaře slavil obří úspěchy Super Mario, teď Pět nocí u Freddyho. My chceme vědět, jaká hra by si podle vás zasloužila filmovou verzi a hlavně by podle ní mohl být dobrý film. Názvy pište do předmětu, v textu se rozepište. 

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace