Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Ana de Armas, Vanessa Kirby a Sydney Sweeney budou hledat ráj


ikona
Spooner
ana de armasdaniel Brühledenjude lawron howardsydney sweeneyvanessa kirby
Sehnal si Ron Howard jedno z nejvíce sexy obsazení posledních let? 

S tvorbou režijního veterána Rona Howarda je to jak na houpačce. Dokáže nám naservírovat jak naprosté pecky jako Apollo 13, Rivaly nebo Čistou duši, ale také už několikrát zklamal rutinními až naprosto podprůměrnými kousky jako Inferno, Dilema (pamatuje si tuhle komediální nudu ještě vůbec někdo?) či Šifra mistra Leonarda. Naposledy nás poměrně dostal skvělými Třinácti životy, a tak doufáme, že mu forma zas nějakou chvíli vydrží. Obzvláště, když si do své novinky sehnal hodně silné obsazení, v němž navíc bude na co koukat.

Když se totiž zeptáte filmových fandů na aktuálně nejhezčí herečky v Hollywoodu, s velkou pravděpodobností u většiny z nich zazní aspoň jedno jméno z trojice Ana de Armas, Sydney Sweeney a Vanessa Kirby. A právě tuto trojici si známý režisér sehnal do svého chystaného počinu Eden, projektu dříve známém jako Origin Of Species. Příběh, který chce Howard zfilmovat již 15 let, pak bude pojednávat o skupince lidí, kteří jsou unaveni ze současné civilizace a rozhodnou se žít na odlehlém ostrově v Galapágách, kde chtějí najít ráj na Zemi a smysl života. Jenže se to celé nějak zvrtne a oni začnou bojovat o přežití.

Ženské trio pak v obsazení doplní Jude Law a po Rivalech spojí Howard znovu síly s Danielem Brühlem. Kirby a Sweeney pak nahrazují původně ohlášenou Alicii Vikander a Daisy Edgar-Jones. Aby těch velkých jmen nebylo málo, tak o hudbu se postará Hans Zimmer. Ron Howard zkrátka nenechává nic náhodě a jeho survival thriller, jenž by měl obsahovat i prvky černého humoru, má zatím solidně nakročeno. Tak snad nás známý režisér nezklame. Už teď nám je totiž jasné, že díky účasti Any de Armas bude za naší redakci sedět kolega do_Od v kině mezi prvními.

Zdroj: Deadline.com 


© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace