Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Statham a Stallone chystají společný akčňák


ikona
Mr. Hlad
david ayerjason stathamlevons tradesylvester stallonethe beekeeper
Akční hvězdy startují novou akční sérii 

Po čtyřce Postradatelných už na světě asi není moc lidí, kteří by si přáli, aby se Sylvester Stallone a Jason Statham potkali v dalším díle téhle série. A vzhledem k tomu, jak film prohučel kiny, aniž by někoho zajímal, to asi nehrozí. Tihle dva však ještě poslední slovo neřekli. Sylvester Stallone totiž v roce 2018 založil společnost Balboa Productions a slíbil, že tu bude točit akční pecky. A logicky tedy do jedné plánované oslovil Stathama. A napsal pro něj scénář. 

Jejich společná novinka se bude jmenovat Levon's Trade a půjde o adaptaci první knihy z dnes jedenáctidílné série Chucka Dixona. Jejím hrdinou je bývalý profesionální drsňák, který dělal pro vládu špinavou práci a působil v misích, o nichž se nesmí mluvit, jenže tohle řemeslo dávno opustil a teď pracuje na stavbě a žije v poklidu. A pak jednoho dne beze stopy zmizí dcera jeho šéfa a on se rozhodne pomoct s pátráním. A píchne do vosího hnízda, protože se dostane na stopu hodně nebezpečných lidí, kvůli nimž se musí vrátit k tomu, co umí nejlíp. 

Zní to jako klasické akční béčko, ale ta Statham umí. Za kameru by se měl postavit David Ayer, s nímž natočil i akčňák The Beekeeper, který bude mít premiéru začátkem roku a evidentně si na place sedli. Snad se tu tentokrát mihne i ten Sly. 

---

Vytáhni v hospodě: Nejde o první projekt, ve kterém Statham mlátí lidi podle scénáře Sylvestera Stallona. Sly napsal i sympatické béčko Nevyřízený účet z roku 2013. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace