Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Režisér Mission: Impossible pracuje na trojce Sicaria


ikona
Spooner
benicio del toroChristopher McQuarrieemily bluntjosh brolinsicariotaylor sheridan
Třetí Sicario vítá na palubě hodně zvučnou posilu. 

Už se zdálo, že se dalšího Sicaria jen tak nedočkáme. Jednička od Dennise Villeneuvea patří mezi nejlepší a nejmrazivější thrillery minulé dekády, druhý díl s podtitulem Soldado ovšem kvalitami přeci jen malinko ztrácel, hlavně se mu však vůbec nedařilo v kinech. I proto nás před pár týdny velmi potěšila zpráva, že to producenti s touto značkou nevzdávají a pracují na dalším sequelu. Tenkrát ovšem příliš podrobností nesdělili, a tak jsme nevěděli, jak moc můžeme jejich sliby brát vážně. Nyní se však kolem projektu začínají motat konkrétní jména a nové Sicario zní čím dál lákavěji.

Producenti snímku Molly Smith a Trent Luckinbill, kteří pracovali na nedávném Ještěrovi, sice stále zřejmě netuší, kdo se posadí na režisérskou židličku, i přesto se budou na place procházet velká jména. Tím nejpřekvapivějším a nejsilnějším pak bude zřejmě účast Christophera McQuarrieho. Ano, režisér posledních dílů Mission: Impossible a velký parťák Toma Cruise bude prý na filmu úzce spolupracovat, zatím však není jasné, z jaké pozice. Bude se na filmu podílet jako producent, nebo bude spolupracovat na scénáři? Nechme se překvapit, ale jak už třeba ukázal druhý Top Gun, vždycky je sakra dobré mít tohoto šikulu na palubě.

Vrátit by se pak měl také scenárista minulých dílů Taylor Sheridan, i když v omezené kapacitě. Jeho nabitý diář kvůli seriálovým hitům jako Yellowstone sice má za následek to, že scénář sepsal někdo jiný, i tak by se však měl na snímku částečně podílet. Producenti pak doufají a už i trochu počítají s návratem hlavních hereckých hvězd – Benicia del Tora, Joshe Brolina a překvapivě i Emily Blunt. Nic není vytesáno do kamene, kvůli herecké stávce se nemohou uzavírat smlouvy a nejspíš bude hodně obtížně sladit u všech třech termín natáčení. Producenti se ale dušují, že všichni tři znají nástřel scénáře (ten už je údajně téměř hotový), jsou z něj nadšení a touží se vrátit. Tak uvidíme, zda se nejedná jen o plané producentské sliby. Zatím však návrat hlavní trojky a příchod McQuarrieho zní sakra slibně.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace