Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Olivia Colman v dost neobvyklé romantice


ikona
do_Od
Dev PatelOlivia Colmanproutíromantikarybářkastrašák
Olivia Colman a Dev Patel si zahrají v nové romantice. Ta bude poněkud...jiná. 

Chybí vám romantické filmy, ale zároveň toužíte po něčem novém? Tak vás možná bude zajímat nový snímek Wicker, ve kterém si zahrají Olivia Colman a Dev Patel. Film produkční společnosti Black Bear se bude příští týden nabízet na Americké filmovém trhu a pravděpodobně o něj bude silný zájem. O čem je?

 

Podle synopse se film odehrává v malé vesničce u moře a vypráví o postarší rybářce (Colman), která trochu smrdí, je svobodná a ostatní vesničané si z ní věčně utahují. Jednoho dne se tak rozhodne, že jich má už plné zuby, a nechá si vyrobit proutěného manžela (Patel). Jejich následný „vztah“ v jinak konzervativní vsi vyvolá značné rozhořčení, závist a později kompletní chaos.

Zatím není jasné, jestli Patel bude panáka z proutí jenom dabovat, nebo se dočkáme nějaké hrané/CGI verze, premisa je to ale zajímavá, a ne tak vzdálená třeba báječné letošní konverzačce Víly z Inisherinu. Režie se každopádně chopí dvojice Alex Huston Fischer a Eleanor Wilson (Zachraňte se!), přičemž budou vycházet z krátké povídky The Wicker Husband spisovatelky Ursuly Wills-Jones. Vzhledem k trvající stávce herců ale zřejmě ještě nějakou dobu potrvá, než se na projektu rozjedou kamery.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace