Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

DOTISK! Encyklopedie hororového filmu je zase k mání!


ikona
Spooner
albatrosEncyklopedie akčního filmuEncyklopedie fantasy filmuencyklopedie hororového filmuEncyklopedie komiksového filmutovárna na sny
Michael Myers, Freddy Krueger i ty nejbrutálnější filmové zvrácenosti. To vše nabízí Encyklopedie hororového filmu!  

Encyklopedie hororového filmu se stala hitem předvánočního trhu a povedlo se jí vyprodat. Teď je ale díky mohutnému dotisku zase na pultech knihkupectví a v onlineových obchodech. Tak neváhejte a sáhněte po ní... třeba tady!

 ---

Za uplynulé roky už jste si mohli zvyknout na to, že naši redakci můžete potkávat nejen na internetu, ale díky naším vydatným filmovým encyklopediím i v knihkupectví. Nejdříve jsme vás provedli akčním žánrem, pak jsme se zaměřili na oblíbené komiksovky, došlo i na zevrubný náhled pro milovníky fantasy a Imf s Mr. Hladem vám v Továrně na sny poskytli výlet do hollywoodského zákulisí. Nyní ale pro vás máme nový knižní přírůstek, který vám nabídne žánr ze všech nejstrašidelnějších. Ano, konečně došlo i na milované horory!

Dlouho připravovaná Encyklopedie hororového filmu vychází ve všech dobrých knihkupectvích či na e-shopech právě v těchto dnech a naservíruje vám ultimátní přehled toho nejzásadnějšího, ale i nejvíce obskurního, co nám strašidelný žánr během své historie nabídl. Dojde na jeho největší ikony a filmové klasiky v čele s Michaelem Myersem, Jasonem Voorheesem, Freddy Kruegerem či Vymítačem ďábla, ale dočkáte se i zapadlých žánrových klenotů a průletu zásadními tituly z celého světa, od Japonska až po Itálii. A dojde samozřejmě i na výčet těch nejvýznamnějších tvůrců a herců, pohled na televizní tvorbu a možná poznáte i pokleslé hororové subžánry, o nichž jste do teď nikdy neslyšeli.

Ano, naše nová encyklopedie toho skrývá opravdu hodně a jedná se zatím o naši nejobsáhlejší a nejzevrubnější knihu, u níž jsme v tradici hororů takřka potili krev. A podílela se na ní téměř kompletní MZ sestava. V knize tak najdete texty od Civala, Mr. Hlada, Imfa, Rimsyho, Spoonera či TedaGeorge, tentokrát jsme však přibrali i „externí“ posilu v podobě velkého hororového experta Jana Gála, bez jehož poznatků a obřích znalostí těch největších obskurností, v nichž se naše redakce pomalu ani nechytá, by kniha nikdy nebyla tak výživným a komplexním čtením. A za to mu patří naše velké díky!

Pokud se tedy počítáte mezi velké fandy hororů, chcete si něčím zpříjemnit blížící se Halloween či už přemýšlíte o dárku k Vánocům, zaběhněte si Encyklopedii hororového filmu koupit do blízkého knihkupectví. Nebo navštivte e-shop nakladatelství Albatros, kde seženete i naše předchozí kousky – Encyklopedii akčního filmuEncyklopedii komiksového filmuTovárnu na sny i Encyklopedii fantasy filmu. Křest naší nejnovější encyklopedie proběhne 20. listopadu v pražském kině Aero, kde budete moci zhlédnout i nestárnoucího Vymítače ďábla.

 
  
  
  
 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace