Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Mike Flanagan chystá adaptaci povídky Stephena Kinga


ikona
Mr. Hlad
life of chuckmike flanaganstephen kingtom hiddleston
Flanagan nepřestává strašit 

V hororovém žánru je teď hodně zajímavých tvůrců. James Wan, Jordan Peele a v neposlední řadě Mike Flanagan, i když ten se spíš než filmům věnuje seriálům a minisériím. A že mu to jde sakra dobře, dokazuje i aktuální Pád domu Usherů na Netflixu. Pár filmů za sebou samozřejmě má a jeho Doktor Spánek se podíval i do kin, jinak ale svou kariéru spojil se streamovacím gigantem. Jenže to teď končí. Flanagan Netflix opouští a svůj nový projekt chystá jinde. U žánru však naštěstí zůstává. 

Jeho novinka Life of Chuck bude adaptací povídky Stephena Kinga Life of Chuck, která u nás vyšla pod názvem Chuckův život, je vyprávěna pozpátku. Začíná smrtí devětatřicetiletého hrdiny a končí jeho dětstvím a vyrůstáním v domě, kde se možná dějí hodně děsivé věci. 

Už před nějakou dobou zlákal Flanagan do hlavních rolí Toma Hiddlestona a Marka Hamilla, k nim teď nově přibudou Karen Gillan, Chiwetel Ejiofor a Jacob Tremblay, což je solidní obsazení. Navíc podle všeho nejde až tak úplně o horor a film by mohl mít blíž ke kingovským adaptacím Vykoupení z věznice Shawshank nebo Zelená míle. A to si v kině dáme moc rádi. 

---

Vytáhni v hospodě: Mike Flanagan byl jedním z adeptů na režii prvního Doctora Strange. Scott Derrickson odvedl dobrou práci, ale Flanaganovu verzi bychom viděli taky docela rádi. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace