Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #740 o Gimlim a Star Wars


ikona
Mr. Hlad
alienmortal kombatstar warsthe lord of the ringstom hardyvíkendový výplach
Kde můžete slyšet Gimliho? Kolik stojí X-Wing? A na jakou kariéru se rozhodl vrhnout Tom Hardy?  

Prostě další výplach

Kino týdne
Kevin Spacey se možná pomalu může chystat na comeback, protože u soudu se neprokázala jeho vina z fakt ošklivých věcí. Ale nejspíš to bude ještě chvíli trvat. Ve své novince Control se ani neobjeví, poskytl jen hlas zloduchovi, který ovládá na dálku auto hlavní hrdinky. Přesto se londýnské kino Prince Charles Cinema rozhodlo zrušit jeho premiéru a poslalo tvůrcům dopis, že jsou zhrozeni, že je jejich kino spojováno se Spaceym. Můžeme si o tom myslet cokoliv. Ale asi se shodneme, že majitel kina by tak nějak měl vědět, co v něm promítá a ne si to zjišťovat pár dní před tím a pak se veřejně pohoršovat. 

Gimli týdne
Už za pár dní vyjde hra The Lord of the Rings: Return to Moria a je potřeba fanoušky trošku naboostovat. Takže tu máme video, ve kterém vás do trpasličí říše zve samotný představitel Gimliho John Rhys-Davies. 

Mortal Kombat týdne
Už minule jste se mohli ve Výplachu dočíst, že se v Mortal Kombat objeví Omni-Man z božího seriálu Invincible. Tahle značka ale hodlá vzít útokem i mobily. Omni-Man u toho asi nebude, ale pokud potřebujete trhat hlavy i v MHD, tak by se vám Mortal Kombat: Onslaught mohl hodit.  

Komiks týdne
Tom Hardy je borec. Takový borec, že si může dovolit napsat vlastní komiks, jako to třeba nedávno udělal Keanu Reeves. Ten Hardyho se bude jmenovat Arcbound a má se odehrávat v budoucnosti, kdy mocná společnost, která vládne světu a pro niž pracuje, těží prvek Kronium po celém vesmíru. A hlavní hrdina zjistí, že jeho zaměstnavatel má hodně černé svědomí. Teď si musí vybrat, jestli zůstane věrný impériu a firmě, nebo se postaví proti nim. První díl by měl vyjít v březnu. Spolu s Hardym bude psát Scott Snyder, od něhož vyšlo docela dost věcí i u nás. 

Mobil týdne
Hvězda se z Emmy Myers ještě nestala, ale díky Wednesday má docela našlápnuto. A s tím počítají i u Samsungu, kde se rozhodli obsadit ji do reklamy na Galaxy S23 Ultra. A nevypadá zle. 

Komentář týdne
Mission: Impossible Odplata – První část vychází na konci října na Blučku a pokud byste chtěli nalákat, čeká vás i komentář režiséra Christophera McQuarrieho. A že bude mít co říct, ukazuje i tahle dvouminutovka, ve které rozebírá scénu ve vlaku. Bacha na spoilery pochopitelně. 

Rukavice týdne
Pokud jste fakt hodně velcí a hlavně hodně bohatí fandovové série Noční můra v Elm Street, můžete si koupit rukavici, se kterou Freddy Krueger terorizoval hrdiny v jedničce. Od 9. listopadu totiž bude probíhat aukce, na které bude tahle paráda k dispozici. Očekává se, že rukavice se prodá za 200 až 400 tisíc dolarů, tak na to buďte připravení

Vetřelci týdne
Komiksoví Vetřelci teď patří pod Marvel, ale zatím to nevypadá, že by si dali společné dobrodružství se Spider-Manem. U Marvelu ale chystají čtyřdílnou antologii nazvanou Alien: Black, White & Blood. Budou se u ní střídat tvůrci a má dojít na hledání Utopie, které samozřejmě dopadne dost ošklivě, společnost Weyland-Yutani se rozhodne využít Xenomorphy jako atrakci pro bohaté lovce, nebo tu má bojovat o přežití malá dívka, která jako jediná nezemřela při útoku mimozemských monster. První díl vychází 7. února. 

Rekord týdne
Kolik byste dali za X-Wing ze Star Wars? A kolik byste dali za model X-Wingu ze Star Wars v měřítku 1:24, který byl skutečně použitý při natáčení? Radši neodpovídejte, protože ho stejně koupit nemůžete. Byl totiž prodaný za 3 135 000 dolarů. Což je asi třetina rozpočtu Nové naděje a vůbec nejvyšší částka, jaká kdy byla za nějaký Star Wars artefakt vydražena. Možná bych si za ty peníze zkusil postavit opravdový… 

Duel týdne
Do_od se vás minule ptal na nejlepší roli Michaela Cainea, který se rozhodl skončit s herectvím. Bylo z čeho vybírat, takže padaly názvy jako Interstellar, Zulu, Sejměte Cartera, Harry Brown, Pravidla moštárny, Muž, který chtěl být králem nebo Nolanova trilogie s Batmanem. Tak koukejte dokoukat resty!

Tentokrát se podíváme na Martina Scorseseho a jeho dvorní herce. Myslíte si, že Scorsese natočil lepší filmy s Robertem De Nirem, nebo s Leonardem DiCapriem? Jméno napište do předmětu, v textu se rozkecejte a napište nejlepší film. 

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace