Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kick-Ass a Kingsmani se brzy vrátí


ikona
Mr. Hlad
argyllehenry cavillkick-asskingsmanmatthew vaughn
Maskovaní hrdinové i britští superagenti se chystají na další mise 

Matthew Vaughn pošle brzy do světa svou novinku Argylle, v níž si Henry Cavill zahraje tajného agenta s nejhranatějším účesem na světě a i když jsme čekali asi něco trošku jiného, než ukázal trailer, těšíme se. Argylle by měl být začátek nové Vaughnovy série, vypadá to ale, že ty starší, které z něj udělaly režisérskou hvězdu, opustit nehodlá. Spíš naopak. 

Po delší době bychom se totiž měli dočkat dalšího Kick-Ass, ale bacha, tentokrát prý nemáme vyhlížet staré známé. Půjde totiž částečně o restart a nepočítá se s návratem Kick-Asse ani Hit-Girl. Ti by se případně mohli objevit v dalších dílech. Zní to divně? Podobně k látce přistoupil i komiks, který se odehrává ve světě, kde se maskovaným hrdinou nebo záporákem může stát každý. Nejdřív to byl Dave Lizewski, pak veteránka z Afghanistánu a svobodná matka Patience Lee. Vaughn tedy možná bude chtít jít podobným směrem. 

Co se týče Kingsmanů, s trojkou se prý pořád počítá a samozřejmě by se v ní měli objevit Colin Firth i Taron Egerton, ovšem konkrétnější Vaughn být nechtěl. Na druhou stranu trošku víc naznačil o  pokračování prequelu Kingsman: První mise. Ten by se měl prý točit okolo nástupu Adolfa Hitlera k moci a o britské šlechtě, která mu s tím tak trochu pomáhala. Pracovní název je Traitor King a scénář je prý už napsaný. Ale na všechno z toho si nejspíš ještě chvilku počkáme. Vaughn totiž prozradil, že svůj další projekt si už vybral a hodlá příští rok natočit muzikál. Zatím o něm však nechce prozradit nic než to, že to budě hodně velká divočina. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace