Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #739 o Disneym a Taylor Swift


ikona
do_Od
DisneykoncertMichael CainePete DavidsonSean PennTaylor Swiftvíkendový výplach
Jak to vypadá na projekcích koncertu Taylor Swift a který komik si ze sebe dokáže zaručeně udělat nejlepší srandu? 

Vskutku podzimní výplach

Zrůdnost týdne

Jednání mezi AMPTP a SAG-AFTRA byla tento týden přerušena, protože ve zkratce chamtivá studia stále trvají na skenech herců pro umělou inteligenci a do toho se nechtějí vzdát ani mrzkých 2 % zisků ze streamů. O to větší bizár je pak fakt, že tento týden na Disney+ měl premiéru snímek Láska, nebo Harvard, a diváci si všimli něčeho…opravdu zrůdného. Ano, šel jsem si to sám ověřit, a skutečně tam tohle je.

Bizarní promo týdne

Fér hra na Netflixu dráždí diváky už asi týdne (nebojte, recenze se blíží), mezitím se však Netflix rozhodl, že tenhle kancelářský psycho thriller zkusí prodat třeba tak, že nechá skutečné HR zaměstnance hodnotit věci, co se dějí ve filmu. A je to přesně tak cringe, jak byste od takového videa čekali. Jo a bacha na spoilery.

První Taylor týdne

Jít do kina na záznam koncertu Taylor Swift? No, pokud vám není 20 (nebo nějak okolo) a neplánujete to tam s kamarády/kamarádkami rozjíždět, jako byste byli přímo na tom koncertě, bude to minimálně v prvních týdnech asi docela náročný zážitek. A ne, údajně to není jenom v Americe, roztančené sály plné nadšených fanynek jsou i v Česku. Ale víte co? Proč ne, na půlnoční premiéře Síla se probouzí na pražské Flóře se vlastně děly celkem podobný věci...

Zničené kariéry týdne

Jak si pohřbít kariéru rychle a snadno? O tom by mohla řada celebrit dlouze vyprávět, kdo chce ale poslouchat je, když si může pustit stručné a jasné video, kde to je všechno hezky černé na bílém. Najdete ho pod tímhle odkazem.

Herní koncept týdne

Je podzim, takže o hororové seriály, filmy a hry není tradičně nouze. Teď se každopádně představila jedna nadcházející hra s názvem Don’t Scream, jejíž koncept je upřímně celkem zajímavý. Musíte mít totiž aktivovaný mikrofon, a jakmile při hraní vykřiknete, hra se restartuje. Máte na něco takového nervy? Pak vás bude zajímat tenhle gameplay trailer trochu ve stylu Blair Witch.

Druhá Taylor týdne

Taylor Swift je poslední týdny opravdu všude a pakliže se jen trochu pohybujete na internetu, není jí úniku. Důkazem budiž i fakt, že se na její popularitě teď snaží svézt doslova všichni, včetně blížícího se animáku Ptáci stěhováci, který vydal remix prvního traileru s názvem… Out of the Woods (Taylor's Version). Jestli se nedočkáme taky podobně udělaných trailerů na Napoleona a Duny, budu to považovat za maximálně promarněnou příležitost.

Rozhovor týdne

Sean Penn byl vždycky tak trochu samorost. Se spoustou jeho názorů pak člověk nemusí vždy souhlasit, nutno však říct, že když je třeba sbalit se a jet konat, Penn je toho na rozdíl od spousty ostatních opravdu schopný. Přesně tohle totiž učinil, když vypukla válka na Ukrajině, a on se vydal do země točit o ní dokument. Ten se brzy dočká premiéry, co od filmu můžeme čekat pak herec naznačil u Jimmyho Kimmela.

Crossover týdne

Mortal Kombat 1 už je pár dní venku a hráči si to podle všeho zatím dost užívají. Ti co pořídili prémiovou edici pak možná ještě o trochu víc než zbytek, protože k ní dostali kupu docela cool postav navíc, které jsou z různých koutů popkultury. A protože včera vyšel trailer na druhou řadu Invincibla, tak tady máte Omni-Mana s hlasem J. K. Simmonse.

Parodie týdne

Hurá, SNL je zpátky! A jsem na MovieZone možná tak jeden ze tří lidí, kteří z toho budou mít radost. Každopádně první díl nové série viděl návrat Petea Davidsona, který to tenhle týden nesmírně zandal. Cold open, úvodní monolog, hromada parádních skečů a nakonec tahle boží kenovská parodie na Barbie, v níž si mladý komik udělal srandu především ze sám sebe tak, jak to dnes umí snad jedině on.

Duel týdne

Minule jsem se ptal, jestli existuje nějaký horor, jehož remake byste si vlastně přáli. Kupodivu padaly docela známé věci jako Pátek 13., Noční můra z Elm Street nebo Temná věž, jejíž první díl jsem teda četl a moc hororové mi to nepřišlo. Ale budiž.

Dnešní otázka se týká kariéry Michaela Cainea. Ten totiž oznámil, že definitivně odchází do důchodu, a mě by zajímalo, jaký film s ním máte nejradši. Nikoli nutně nejlepší roli, stačí oblíbený film. Název pište do předmětu a v textu se rozepište.

Za týden zdar.

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (31)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace