Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Provokatér Momoa, nechtěná Amber a zuřící Musk. Co se dělo na place Aquamana 2?


ikona
do_Od
Amber HeardAquaman a ztracené královstvíDCJames WanJason MomoaJohnny Depp
Nejen hromada přetáček a mizerné testovací projekce, teď podle všeho už navíc i drama na place. 

Druhý Aquaman dorazí do kin pár dní před Štědrým dnem a jen málokdo se na tenhle vánoční dáreček od Jamese Wana opravdu těší. Ačkoliv se jednička obecně celkem líbila, uběhlo od ní už několik let, podoba komiksovek se za tu dobu moc neposunula, a diváci jsou těmi samými zápletkami stále dokola a bitkami před zeleným plátnem, nebo hůř, na sound stage s Volume, jednoduše přejedeni. DC pak nepomáhá ani fakt, že studio v posledních měsících dělá všechno proto, aby si filmy potápělo samo bizarními vyjádřeními nebo negativním pressem. No a přesně to se teď do jisté míry děje i u Aquamana.

Čert vem milion přetáček a konstantně mizerné ohlasy z testovacích projekcí, nebo už takřka oficiální potvrzení, že se nikdo z původních představitelů v novém univerzu nevrátí (takže proč chodit na tyhle filmy...), podle posledních zpráv byl projekt prokletý snad už od samotného začátku. Důvodem totiž byla nespokojenost hlavní hvězdy filmu Jasona Momoy s tím, že se vrací herečka Amber Heard. Nejspíše z přátelství s Deppem tak herec podnikal všechny možné kroky, aby jí natáčení znechutil, což údajně zahrnovalo i jeden případ, kdy se herec opil a následné přišel na plac v převleku za Deppa (prý jako Jack Sparrow), aby Heard vyprovokoval. Vedle toho se pak snažil zredukovat její roli v sequelu na minimum, což ale pro změnu naštvalo Heardina bývalého přítele Elona Muska, který tak následně nechal své právníky doručit Warnerům dopis, ve kterém údajně vyhrožoval, že jestli Heard vyhodí, udělá jim ze života peklo.

Jinými slovy pracovní atmosféra k nezaplacení. Každopádně zpráva tvrdí, že výsledkem stejně bylo vystřižení dvou větších scén s Heard, která tak ve filmu skutečně příliš času nestráví. Mluvčí studia pochopitelně tohle všechno popírají, dokonce tvrdí, že se konaly jen jedny zhruba týden dlouhé přetáčky. Jako obvykle bude nejspíš pravda někde uprostřed. Tak či tak to vypadá, že celou tu desetiletou snyderovskou DC éru završí možná ještě chaotičtější film, než jakým byl Flash. A to už je co říct. Ještě štěstí, že v následujícím roce budeme mít od DC průšvihů pokoj, a další hraný film Superman: Legacy rebootující celý tenhle vesmír dorazí až v létě 2025.

Zdroj: Variety

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (17)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace