Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Den díkůvzdání: Trailer

příspěvky 1 - 4 Napsat příspěvek
Trailer vcelku meh, vypadá to jako jakýkoliv jiný generický slasher s maskovaným zabijákem, kterých se každý rok na VOD vyrojí tuny a zapadnou hned potom, co vyšly. Formulka "co funguje na poli kraťasu, zdaleka nemusí fungovat v celovečerní podobě" si asi vybrala svou daň.

S pořádně šťavnatým gore se Roth drží překvapivě zkrátka (to bych zrovna od něj nečekal), proklatě tomu chybí dávka humoru (ideálně černého) a sice to vychází už z "předlohy", ale ta maska sekerníka mi více než Poutníky, na které má zjevně odkazovat, připomíná masku Guye Fawkese:D. Nevědět, že to má na starosti Roth a vychází to z onoho kraťasu, tak to bez zájmu úplně přejdu.
883516
Trailer vcelku meh, vypadá to jako jakýkoliv jiný generický slasher s maskovaným zabijákem, kterých se každý rok na VOD vyrojí tuny a zapadnou hned potom, co vyšly. Formulka "co funguje na poli kraťasu, zdaleka nemusí fungovat v celovečerní podobě" si asi vybrala svou daň. S pořádně šťavnatým gore se Roth drží překvapivě zkrátka (to bych zrovna od něj nečekal), proklatě tomu chybí dávka humoru (ideálně černého) a sice to vychází už z "předlohy", ale ta maska sekerníka mi více než Poutníky, na které má zjevně odkazovat, připomíná masku Guye Fawkese*:D*. Nevědět, že to má na starosti Roth a vychází to z onoho kraťasu, tak to bez zájmu úplně přejdu.
0 0
reagovat
omg patrick demsey jako policista, to kdo vymyslel?
883462
omg patrick demsey jako policista, to kdo vymyslel?
0 0
reagovat
Ja tu ospevujem Rotha este z cias Trailerzone (a vyhry DVDcka Cabin Fever - snie som si stale isty, ze ci to nebolo zmanipulovane) ale nikdy som necakal, ze pride den ked Cival napise nieco pochvalne na jeho adresu. 
Na film sa tesim. Konecne nieco co posobi ako klasicky retro slasher.
883387
Ja tu ospevujem Rotha este z cias Trailerzone (a vyhry DVDcka Cabin Fever - snie som si stale isty, ze ci to nebolo zmanipulovane) ale nikdy som necakal, ze pride den ked Cival napise nieco pochvalne na jeho adresu.  Na film sa tesim. Konecne nieco co posobi ako klasicky retro slasher.
0 0
reagovat
Old school slasher feeling. 
883257
Old school slasher feeling. 
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se