Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jak to vypadá s pátým Johnem Wickem?


ikona
Spooner
chad stahelskijohn wickkeanu reeves
Že by Baba Yaga ještě neřekla poslední slovo? 

Čtvrtý John Wick dorazil do kin před pár měsíci a opět ukázal, že jde o jednu z nejpopulárnějších akčních franšíz současnosti a zájem o ni ani trochu neklesá. Studio Lionsgate s producenty proto hodlají svět zabijáků těžit, co se dá. Před pár dny skončila rozporuplně přijatá minisérie Hotel Continental a příští rok zkusí své akční štěstí Ana de Armas coby Ballerina. Kravaťáci by ale samozřejmě chtěli, aby se vrátil hlavně samotný John Wick. To ovšem není po konci čtvrtého dílu vůbec jisté, pětka zatím odklepnuta nebyla a je vidět, že si Keanu Reeves i režisér Chad Stahelski chtějí od akčního řádění odpočinout. Pátý díl ovšem tak nějak pořád visí ve vzduchu a evidentně na něj myslí i samotný režisér.

Chad Stahelski totiž přiznal, že už má v hlavě nápad nejen pro pátý díl, ale také pro případnou šestku, sedmičku, osmičku a také devítku! Ne, nebojte, žádné druhé Rychle a zběsile nás prozatím nečeká. Akční tvůrce totiž zároveň přiznal, že jde opravdu jen o hrubé nástřely a žádný jasně načrtnutý příběh zatím není. I přes kupu nápadů totiž Stahelski rozhodně nechce dělat sequel za každou cenu a netouží, aby se ze značky stala jen prázdná ždímačka peněz.

Pokračování za pár let tedy režisér nevylučuje, chce si ale dát na čas a vytvořit příběh, jenž bude pro postavu Johna Wicka dávat smysl. A ví, že Keanu Reeves to vnímá úplně stejně. Zkrátka nechávají vše otevřené a evidentně chtějí studio, které by chtělo sequel prakticky ihned, pěkně vycukat. Tak uvidíme, zda z jeho námětů něco bude, na kolik z nich nakonec dojde, či je nechá přeci jen ležet v šuplíku. Je ale pravda, že teď by se mohl Stahelski raději vrhnout na Highlandera a další nespočet projektů, jež má na stole. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace